2012-12-20 @ 00:10:02 / Allmänt

onsdag.

tjenare! gud jag har typ varit överallt idag känns det som haha vaknade vid 9 och åt frukost, tog bussen halv 11 och mötte natalie! vi åkte till hornstull och solade, därifrån åkte vi till fittja och köpte ramar. höll på och ramla där haha såg hela mitt liv spelas upp då, jag trodde jag skulle dö! natalie tyckte att det va roligt iaf :) därifrån tog vi bussen till tumba, följde med natalie och hämta sitt paket i storvreten, efter det promenerade vi till tumba och åkte hem!
 
kom hem typ 4 och tog en tupplur till 7, sen pyntade jag julgranen med familjen :) lite julkänsla.. okej vår julgran är skit ful för mamma gillar o blanda med ljusstaksljus och en färgglad ljusslinga i julgranen.... men jag har ingen åsikt i detta för mamma tycker att det är urtjusigt, jag hade visat bild om den inte va ful :)
 
måste säga att jag va med sara igår oxå, så att hon inte känner sej ospeciell, orkade inte va i skolan så länge så jag fick sluta tidigare så jag mötte upp sara och va i hennes skola några timmar, sen åkte vi till tullinge och handla lite grejer till pizza, hemma hos henne bakade vi pizzan och det blev asgott! tittade på sunes jul och va helt trötta, som vanligt då! men de va skoj :)
 
 nu ska jag sova! ska sova hela dagen imorgon oxå, för nu har jag jullov bitches!

2012-12-17 @ 23:21:00 / Musik

Chris Brown - All Back ♥


2012-12-17 @ 23:16:51 / Allmänt

hej vänner

hej! en vecka kvar till julafton! amazing va? haha imorgon har jag sista skoldagen sen är de lov, som jag längtat på att få vila ut och slippa skolan. under tiden jag inte bloggat har jag gjort massa kult. va och julhandla med natalie i början av månaden och hade pizzakväll med carro och haft kul! haha i torsdags sov jag hos natalie! vi filmade en awesome film och va ute och åkte lite pulka, sen bakade vi knäck :) i fredags va jag på fest med carro och det va faktiskt kul!
 
gud va de här inlägget blev virrigt haha jag är för trött för de här :/ kanske bloggar mer imorgon eller typ onsdag när de är lov! nu ska jag sova, godnatt!