2013-08-27 @ 23:05:42 / Allmänt

Tisdag

Hej! Igår åkte jag till tandläkaren kl 11 och spände min tandställning, gör as ont nu haha. Efter tandläkaren åkte jag till skolan och pratade med rektorn om att plugga distans och det gick hur bra som helst! Så nu har jag praktik och pluggar hemma på onsdagar och torsdagar, as nice :D Åkte efter det till Liljeholmen och mötte Carro, sen kom jag på att jag glömde be om busskort när jag va i skolan så vi va tvugna att åka tillbaka haha! Åkte sen till Skärholmen och åt på Jensens. Vi fick 50% rabatt på vår mat för att det tog mer än 13 minuter, så de kostade bara 25 kr, skitbra haha. När jag kom hem åkte jag och mamma och tvättade bilen och sen till polisen för att mamma skulle göra ett nytt pass :)
 
Idag har jag inte gjort nånting typ, varit hemma och kollat på lite serier. Va ute och cykla en sväng med Emil och va på en promenad med mamma nu lite tidigare på kvällen :) Sen tittade vi på Idol och Svenska Hollywood fruar haha. Kom på att imorgon är det bara 2 veckor kvar tills jag och familjen åkte till Turkiet! :D Vi bokade resan för ett tag sen så jag hade inte riktigt fattat att vi åker så snart, men de ska bli så skönt och kul att komma iväg! Nu ska jag försöka sova, hörs!
 
 

2013-08-25 @ 19:52:54 / Allmänt

Söndag

Hej på er! Har varit hemma själv hela helgen, mamma och Petri va på kryssning och kom hem idag :) Dom hade köpt en flaska strawberry daiquiri, eller som mamma sa de däkkäri hahaha, och en hjärtformad plåtburk med mumin på :) så nu har jag 2 sånna :D 
 
Igår mötte jag upp Natalie och vi åkte till Huddinge, båda vi köpte hattar! Va tvungen och köpa en ny för att min hatt som jag köpte i London blev förstörd i mammas väska... Men tycker nu att den nya är snyggare :) Man är så jävla ball i hatt, om man ändå vågade ha den vart man än gick, det vågar jag inte riktigt än bara till vissa ställen haha! Var sjukt seg så åkte hem och slappade ett tag. Åkte sen till Tumba och va med Carro :)
 
  
 

2013-08-22 @ 19:58:23 / Allmänt

Torsdag

Tjenare! Tänkte skriva vad som hänt sen senast lite snabbt bara, det var ju ett tag sen sist :) haha.
 
Förra veckan gjorde jag typ ingenting förutom helgen då, Natalie kom hit i fredags och chillade planen va att vi skulle ut på krogen men jag mådde inte så jättebra :P Vi åkte till Heron istället för att äta thaibuffe, det va så jävla gott! Vaknade dagen efter helt snorig och sjuk så jag åkte hem sen, jag skulle va där från fredags till idag men så blev det då inte haha.
 
Söndag: Var tvungen att jobba sjuk, kul. Hon som tar hand om jobbgrejerna hade tappat mobilen i toaletten så kunde inte sjukanmäla mig haha. Efter jobbet vilade jag resten av dagen :)
 
Måndag: Åkte tillbaka hem till Natalie och sen åkte vi till Skäris och jag köpte 2 tröjor :) Sen hade vi film mys tror jag haha.
 
Okej jag orkar inte skriva varje dag för de är inga speciella grejer hahaha. Men iaf igår började skolan, jag gick dock inte ååångest haha. Idag gick jag inte heller, dom ringde från jobbet så jag jobbade istället :) Imorgon ska jag oxå jobba, börjar 6.30, asnajs haha. Ska avsluta här för det här inlägget va ba helt ointressant haha.
 
 
    
 

2013-08-13 @ 20:06:27 / Allmänt

Tråkdag

Tjena! Varit en seg dag idag igen. Va och övningkörde till Lida och sen åkte vi och hämta Emil från dagis och Rasmus från skolan :) Ska följa med Rasmus till skolan imorgon på morgonen för att någon måste va där och jag är den ända som är ledig, kul :') Sen vi kom hem har jag bara tittat på impractical jokers och fixat mej, inte för att jag ska nånstans... haha.
 

2013-08-12 @ 23:01:54 / Allmänt

Hola!

Hej! Vaknade vid 12 idag och va helt seg och trött som vanligt haha. Men sen åkte jag iväg till N och vi åkte vidare till Hallunda o träffade E, hatar människor som bara skriver en bokstav sådär, fuck you haha. Jag träffade Natalie och Ellu aså haha. Vi gick och handlade fikabröd och gick och satte oss på en bänk och pratade i några timmar :) Kom hem precis och ska börja titta på impractical jokers igen, aså det är så jävla kul, säger det once again kolla på det haha. 
 
 
 
 

2013-08-12 @ 01:42:00 / Allmänt

Seg dag

Gud vilken tråkig dag det har varit idag haha. Jag tittade på top model england i 6 timmar typ.. Sen träffade jag Natalie på kvällen en liten stund. Nu har jag bara suttit här och tittat på impractical jokers hela kvällen, alla borde titta på det är fett kul! Och så har jag lyssnat på Natalies jävla nonsense på facebook. Så jävla jobbig hon är idag ugh... Ja nu kanske det är dags att gå och lägga sej nu när jag sagt det jag ville säga haha. Godnatt!
 

 
 
 
 

2013-08-11 @ 22:19:50 / Allmänt

Bajs lista

Jag är jätteuttråkad så tänkte göra en blogglista, bara för att haha. 
 
1. Hur gammal är du? 18 
2. Hur gammal känner du dig? Fett gammal haha.
3. Vad har du gjort i dag? Jag har tittat på top model england hela dagen haha.
4. Vilken film såg du senast? The big wedding
5. Sommar, höst, vinter eller vår, vilken föredrar du? Varför? Sommar, varför inte ;)
6. Är du besatt av någonting? Antagligen, inget jag kan komma på nu haha. Eller jo ögonbrynspenna.
7. Beskriv platsen du befinner dig på just nu? Mitt rum, säng, tv, garderob typ haha. 
8. När vaknade du i dag? Vid 12.
9. Vilken är din favorithögtid? Julafton.
10. Vart i världen skulle du vilja befinna dig just nu? Nånstans där det är soligt och varmt.
11. Nämn en plats i världen du besökt som du aldrig vill återvända till? Jag vet inte haha.
12. Hur vill du tillbringa din pension? I ett stort hus med 18 katter. 
13. Vad lyssnar du på just nu? Ingenting.
14. Har du någon gång brutit ett ben? Nej. 
15. Vilka fem saker vill du inte vara utan i ditt skafferi/kyl? Ägg typ haha kommer inte på något.
16. Vad är du på för humör just nu? Glad haha.
17. Vilka världsdelar har du varit i? I Europa och Asien.
18. Snarkar du? Ibland haha.
19. Vilka yrken har du provat på? Servitris och målare typ.
20. Hur går du helst klädd? Jeans och tröja.
21. Vilket stjärntecken är du född i? Vädur.
22. Vilket är ditt favoritgodis? Choklad :)
23. Vad sa du senast? Hej!
24. Vilken är din favoritaffär? Hm eller gina, kanske haha jag vet inte.
25. Vad har du i dina fickor? Nycklar, hörlurar och tändare.
26. Vad köpte du senast? Tror det va en loka haha.
27. Hur många gånger har du flyttat? Tror att de är 7 gånger ;)
28. Om du var fast ensam på en öde ö, vilka tre saker skulle du ta med? En kompis, mat och mobil kanske haha.
29. Är du morgon- eller kvällsmänniska? Kvällsmänniska.
30. Senaste filmen du såg på bio? Spring breakers, sämsa filmen ever.
31. Har du blivit sydd någon gång? Nej :)
32. Vad åt du till frukost? Ägg och bacon.
33. Hur såg ditt liv ut för tio år sedan? Jag va 8 år, kommer inte ihåg vad jag höll på med då haha.
34. Vart lägger du din mobiltelefon när du sover? Sängen.
35. Vad var det sista du åt? Pasta ;)
36. Vad heter du i andra namn? Har inget :P 
37. Har du varit med om en bilolycka? Nej.
38. Har du några husdjur? Nej. 
39. Vill du gifta dig? Ja, nångång.
40. Var växte dina föräldrar upp? Mamma i Finland. Pappa i England.
41. Har du någon gång ringt polisen? Ja, förra midsommaren haha.
42. Har du svenskt ursprung? Nej.
43. Har du, eller har haft, något smeknamn? Niki, och andra mongo namn haha.
 
Det här va ju kul.... haha 
 

2013-08-08 @ 23:41:20 / Allmänt

The big wedding

Jag såg en snygg klänning i en tidning för inte så länge sen och vår förra granne hittade den så hon köpte den till mej så mamma och jag var och hämtade den och de va inte en smickrande klänning.. Tur att den var på rea och bara kostade 100 kr, fast den ser helt okej ut när man rullar upp den i midjan och har den som tröja haha.
 
Har varit fett seg och trött idag och nu ligger jag här piggare än någonsin förr, kul haha. Tänkte nu kolla på the big wedding innan sovdags! 
 


2013-08-08 @ 16:39:44 / Allmänt

Happy day

Hej! Sitter vid datorn, so exciting :D haha. Kom precis hem, va ute och gick runt i Tullinge med Natalie. Nu ska jag sitta och ba göra massa saker som man bara kan göra med en dator och ba njuta av livet, min dator är hel <3 Jag trodde jag hade massa att blogga om men de hade jag inte, this was it haha. Nu ska jag titta på friends igen haha.
 
image
 
 
 
 

2013-08-08 @ 00:05:00 / Allmänt

Geordie shore time weeohogodnsjs

Hej på er! Åkte hem till mormor igår med mina bröder och sov över :) vi åt massa pancakes och det va as gott haha. Idag va vi ba där och hängde tills mamma kom och hämtade oss. Fick en ny laddare till datorn idag så nu är min själ hel igen :D Måste föra över alla mina bilder till något som man kan föra över till haha vågar inte ha dom där bara sådär känns som att min dator har haft bättre dagar haha.Men iaf haha kom hem för ett tag sen, va inne i stan med Carro en stund och fikade. Det va najs och komma ut lite de va ett tag sen jag har inte orkat hitta på något har ba segat i flera dagar haha. Nu ska jag titta på geordie shore, best show evaaahhh haha.
 

2013-08-05 @ 23:29:23 / Allmänt

Måndag

Hejsan! Ligger just nu i sängen och bloggar från Rasmus surfplatta haha, sjukt svårt när man inte är van! Rasmus fyllde 6 år idag och det är helt sjukt hur tiden går fort, han är inte en bebis längre haha. I lördags hade vi födelsedagskalas så släkten kom över och vi grillade korv och åt tårta :) Igår åkte vi till Lida och badade, det va najs, börjar bli rätt så brun ;) haha. Idag följde jag med familjen till Farstanäs och fiskade, det blev ingen fisk för oss.. Såg en orm oxå, dom är all over the place i år, why?? Fick världens huvudvärk påväg hem så jag sov en liten stund när vi kom hem, sen dess har jag inte gjort så mycket bara kollat på serier typ haha. Börjar få fetaste ångesten, det är höst snart och skolan börjar! Det känns som att det är början på världens undergång, tur att det bara är ett år kvar till studenten då haha. Nu ska jag snart gå och lägga mig men först ska jag titta på lite friends :) Godnatt!
 
 
 
 

2013-08-01 @ 23:31:00 / Allmänt

Hello people

Hej hej hej! Det var ett tag sen sist! Förra veckan gjorde jag inget speciellt, jobbade för det mesta. Fredags var sista dagen på jobbet så jag och Linda cyklade till Tumba för att lämna våra jobbpapper sen sa vi hejdå, det var sad... Cyklade hela vägen hem sen och det var inte lika kul som mot Tumba, jobbigt som fan! Åkte sen hem till Natalie och vi fixade oss och började dricka! Vi skulle till stan och dansa men sen bestämde vi oss för att ringa Filip och sen åka till Picasso haha. Det var väl en rolig kväll haha. Jag har inte mått så dåligt på länge som efter den kvällen haha. Familjen kom och hämtade mig på morgonen och jag segade hela dagen! Söndags åkte hela familjen hem till moster igen :) Mammas kusin from the united states var på besök ;) Vi åt god mat och fikade. jag orkar inte skriva mer så skriver snabbt och odetaljerat vad jag gjort under veckan haha. Jag har bakat brownies med Natalie hemma hos mig, var och cyklade typ över 10 km med Ewa haha. Idag var jag i Skäris med Noelle, köpte ett par jeans, en kjol och två tröjor som är så fina haha.
 
Okej måste skriva berättelsen om busskortet oxå för det är ju kul att minnas sen när man är äldre och läser det här haha. Natalie trodde att hon hade tappat bort sitt busskort när vi var ute i fredags, hon sa det till mig ett par dagar efter det och jag ba åh nej va synd. Sen skulle jag handla och jag tittar i min plånbok och där var den hahaha. Ingen av oss vet hur den hamnat där men det var ganska kul haha.
 
Imorgon är det fredag och det ska vara skit varmt så jag ska åka till stranden med min mormor och mina bröder. Nån gång under helgen ska jag boka tatuerings tid oxå :D