2014-05-27 @ 21:52:48 / Allmänt

Tisdag

 
Hej! Va ju som sagt i Skärholmen med mamma igår, mamma köpte en vit bh till mig som passar med min studentklänning, och jag köpte en ljusblå spetströja till mig själv :) Vi handlade massa engångstallrikar och sånt oxå, så nu är vi redo inför studenten haha. 
 
Idag skulle jag åkt till skolan men sen gjorde jag inte det. Åkte hem till Natalie och vi försökte göra min diktuppgift, det gick ju som det gick hahaha. Sen åkte vi till Huddinge för att jag hade tandläkare. Efter det åkte vi till Skärholmen och mötte upp mamma och jag köpte en klänning och sen åkte vi till nya Rusta och köpte lite onödiga grejer haha. Nu är jag här och jag borde gå och sova för att imorgon måste jag åka till skolan!

2014-05-26 @ 11:11:04 / Allmänt

God morgon

 
Hej! Vaknade för en timme sen, sitter nu och äter frukost haha. Ska snart gå upp till takterassen och sola lite. Senare idag ska jag åka till Skärholmen med mamma och köpa grejer till studenten :D Bara en vecka och två dagar kvar!! Måste hinna bli brun innan det så jag ska till solariet idag oxå kanske haha

2014-05-25 @ 22:05:24 / Allmänt

Söndag

 
Hej! Idag har jag jobbat. Efter jobbet va jag ute och joggade lite och sen kom mamma och pojkarna hem, sen följde jag med dom till Rasmus fotbollsmatch. Nu har jag bara varit hemma. Jag tittade nyss på Lovelace, den va helt okej, den hade kunnat va bättre haha. Imorgon är jag ledig och ska sova länge, wooohoo!

2014-05-24 @ 15:17:42 / Allmänt

Lördag

 
Hej! I torsdags va jag i skolan, åkte till skolan i Årsta och fick veta att min lektion va flyttad till skolan i Globen så jag bara satt och väntade på lunch haha. Sen åkte jag till Globen och hade den muntliga av engelska nationella, gick super bra haha. På kvällen åkte jag till Flempan och jag, Natalie, Emmi och Ellu hade picknick och spelade kortspel haha.
 
Igår jobbade jag först på frukosten i 2 timmar och sen städade rum i 6 timmar, lagom skönt va det. Det blev så jävla varmt när man städade jag ville typ dö tillslut haha. Idag jobbade på frukosten i några timmar, när jag slutade åkte jag till Skärholmen med en från jobbet och köpte en present till mamma för att imorgon är det morsdag :) Snart ska vi åka till Lida och grilla med gamla grannarna, gott!

2014-05-21 @ 15:46:51 / Allmänt

Onsdag

 
Hej! Vaknade vid 10 imorse, bestämde mig för att åka till gymmet och det gjorde jag. Efter gymmandet promenerade jag från Flempan till Tullinge och tog sen bussen hem, åh det va en så söt liten pojke på bussen, hans pengar på busskortet hade tagit slut och det va så synd men sen fick han åka med och han satt och prata med busschauffören hela vägen, han va så söt ! Hahaha.
 
Idag på kvällen ska jag på ett hm-event(?) med Natalie, och efter den ska jag på Fridas skiva, kul! 

2014-05-20 @ 19:26:42 / Allmänt

Tisdag

  
 
Hej! Jag har inte orkat blogga på en vecka men tänkte att nu är det dags igen haha. Mamma och Petri åkte till Kanarieöarna i tisdags så mormor har varit här och tagit hand om pojkarna, men idag kommer dom äntligen hem så slipper jag hjälpa till med att ta hand om dom haha, dom har verkligen varit jobbiga mot oss!
 
Men annars va jag på Saras skiva i onsdags, det dog ut ganska fort men det va kul haha. I torsdags åkte jag till slussen med Natalie och gick på Glitters utförsäljning, fick med mig lite smått och gott, men inte lika mycket som förut. I lördags åkte vi hem till mormor och påvägen köpte jag en present till Natalie som fyllde år. Efter ett tag kom Natalie och Adnan och mötte mig i Hallunda och sen åkte vi hem till dom och vi började fixa oss, sen kom Emmi och vi handlade sen kom resten och vi drack lite innan vi åkte till Tumba och dansade lite haha. Idag har jag varit i skolan och sen va jag och besökte Natalie, vi tog en promenad och sen åkte vi till Ica Maxi.

2014-05-12 @ 19:38:44 / Shopping

Studentklänning

 
Idag kom äntligen min studentklänning och den sitter bra, supernöjd :D Nu är det bara 3 veckor och några dagar kvar, längtar!!

2014-05-11 @ 18:28:32 / Allmänt

Söndag

Hej. Igår körde mamma mig till jobbet och jag jobbade till 12. Sen åkte jag mot Flempan där jag mötte Natalie och sen åkte vi till Söder och mötte upp Mia. Vi gick till en gymbutik och sen typ Lindex haha. Efter ett litet tag åkte jag och Natalie hem till henne och sen åkte vi till Fittja och mötte upp Ellu och sen gick vi till Elenor och tittade på Eurovision, shit va alla låtar sög haha.
 
Idag åkte jag till jobbet och jobbade till halv 1. Mötte mamma i Skärholmen och tittade runt i affärer i typ en kvart haha. Åkte och hämtade pojkarna från mormor och kom hem för inte så länge sen. Har bara läst sen dess och jag läste ut den andra boken som jag pratade om och nu kanske jag ska börja läsa på den tredje men jag vet inte, jag vill inte att den ska ta slut haha :( Imorgon har jag engelska nationella vilket betyder att jag måste till skolan, how sad haha, jag vill inte.. Hejdoo.

2014-05-09 @ 15:50:00 / Allmänt

Fredag

goingtoheell.tumblr.com on We Heart It.
 
Hej! Shit hela den här veckan är typ helt suddig haha, skulle liksom berätta vad jag gjort men jag får ta det som jag komme ihåg då haha. I tisdags var jag och gymmade. I onsdags va jag och jobbade städ med mamma för första gången, det va jobbigt! Efter jobbet åkte jag hem till Natalie och vi tog en promenad till Tullingeberg och runt där bak tillbaka till Flempan och det va typ en 7.5 km promenad haha. När vi kom tillbaka till Natalie va mina ben helt döda. Sen kom mamma och hämtade mig. Igår körde mamma mig till Natalie på morgonen och där låg jag och gjorde ingenting tills Natalie vakna. Sen gjorde vi 2 av mina uppsatser och chilla haha.
 
Idag skulle jag till skolan, okej jag har sagt till mig själv att jag ska dit varje dag under den här vecka men har jag varit där? Nej haha. Eller jo, jag va ju där i måndags men iaf så gick jag inte idag. Så jag har försökt ringa något ställe som har ett ledigt jobb i en yrkesbutik och det har inte varit det lättaste kan jag säga, men för inte så länge fick jag tag i henne och jag ska på en arbetsintervju på fredag. Mellan alla samtal har jag bara läst den andra boken av Divergent. AMAZING haha. Ossååå är han som spelar den andra huvudkarakträren i filmen så himla snygg. Meddelande till Natalie: Jag vet att du oxå tycker det så sluta MOBBAS FÖR I HELVETE.

2014-05-04 @ 20:32:52 / Allmänt

Söndag

 
Torsdag: Åkte till Natalie, vi promenerade mot Tullinge och mötte Emmi och sen mötte vi Ellu. Vi köpte jordgubbar och choklad och satt och prata i nån timme haha. På kvällen gjorde jag och Natalie min viewing report och den blev skit dålig och flummig men roligt va det hahaha.
 
Fredag: Mamma hämtade mig tidigt från Natalie och vi åkte till jobbet, jag jobbade och sen slutade jag haha. Väntade att mamma skulle sluta och sen åkte vi hem :)
 
Igår: Orkade inte göra något så jag läste först ut Boktjuven och sen började läsa Divergent, sen orkade jag inte läsa så jag städade, kul haha.
 
Idag: Jobbade från 7 till 12. När jag klev ut från dörren och skulle till bussen ångrade jag mig och jag vände om för att det snöade. Väntade till halv 5 då slutade mamma haha. Sen dess har jag bara chillat här haha. Nu kanske jag ska fortsätta läsa min bok ;) Hejdå.

2014-05-01 @ 16:01:00 / Allmänt

Mösspåtagning


 
Hej! Det blev en utgång i fredags mötte upp Sara i Tullinge och sen mötte vi Frida i Fridhemsplan, sen satte vi oss på Nivå och sen vidare till Toxic. Blev en ganska kort kväll för oss haha. I lördags va jag helt förstörd men jag följde med familjen till affären och sen till Lida där våra gamla grannar va. Söndags va jag hemma hela helgen och sen åkte jag till Noelles skiva, va inte där så länge för att jag skulle upp tidigt på måndag. Jag hade halkbana då och det va sjukt kul haha. Efter halkbanan va jag ba hemma och led av pollen. I tisdags körde Petri mig till vårdcentralen och jag fick massa mediciner och sen åkte jag hem till Natalie. Vi åkte till Huddinge och tittade runt lite i affärer och sen gick vi till tandläkaren. Sen va vi och delade ut alla min skivbiljetter haha.
 
Igår åkte jag till skolan. Satt och pluggade en liten stund. Skickade in mitt gymnasiearbete och det känns bra haha. Åkte sen på lunch och efter det följde jag med till Medis kök & bar och hade mösspåtagning, drack en flaska rose och sen åkte jag till Kajsas mösspåtagning och sen åkte vi till Nivå och åt. Efter det åkte vi till Kajsa och jag började bli nykter och fick ont i huvudet haha. Stannade på hennes fest men det blev en tidig kväll för mig då jag började drickandet kl 11 på dagen haha.
 
Idag har jag bara varit hemma än så länge. Läste lite bok innan jag gick upp till förrådet med mamma och letade efter mitt bebisalbum, vi hittade inte den men vi hittade lite bilder haha. Snart ska jag åka hem till Natalie hon ska hjälpa mig med en uppgift och sen ska vi se på film?