2013-11-28 @ 09:50:14 / Allmänt

Skola

 
Hej på er! Sitter i skolan och pluggar matte, fett tråkigt! Men bättre än praktiken som jag slipper fram till jullovet :D Och det är bara 3 veckor kvar till lovet så det känns awesome haha. Så dom senaste dagarna har jag inte varit på praktiken och det har varit sååå skönt! Va istället och julhandla lite med Natalie i tisdags, fick med mig rätt så mycket till min kusin Tilda och till mig själv haha. Vi kanske ska julhandla igen i helgen :D På söndag är det första advent oxå så ska nog göra ett pepparkakshus med pojkarna, excited haha. Åh älskar juletider ♥ Hejdå haha.

2013-11-25 @ 14:12:41 / Shopping

Ny tröja


 
Hej! Försov mig idag, vaknade när det va ljust ute och blev lite chockad haha. Så jag åkte till Skärholmen med Natalie. Köpte en röd volang tröja typ haha den va fin! Sen hörde vi att Ken Ring was in the building men vi såg inte honom.. Vi va inte där så länge och jag kom hem för inte så länge sen haha. Just nu sitter jag på soffan och kollar på Spårlöst Australia, mys! Och tröjan är rödare irl haha.

2013-11-24 @ 12:05:31 / Allmänt

Godmorgon

 
Hej! Igår hade vi en städdag, jag städade hela rummet, böt lakan och tvättade fönsterna haha. Sen åkte vi till Kungens kurva och pojkarna köpte en leksak från Toysrus haha, tittade i Rusta oxå men jag köpte inget.. På kvällen kollade jag och mamma på Sex and the city och drack vin haha.
 
Vaknade för en timme sen. Idag ska jag inte göra något förutom att hämta mormor som ska va barnvakt för att mamma och Petri ska på kryssning haha. Vilket onödigt inlägg haha. Hejdå. 

2013-11-23 @ 00:30:59 / Allmänt

Tröttis

Tjena! Va ledig idag och fick äntligen sova ut ordentligt, vaknade typ 12 och det va asskönt :) Sen va jag bara hemma tills mamma och pojkarna kom hem. Vi åkte och hämtade mat och sen åkte vi hem till mormor som precis kommit hem från finland. Det va mysigt det haha :) Kom hem vid 8 och kollade på Idol.
 
Nu ligger jag i sängen och är skit trött. Mår illa och har ont i huvudet tror att det är för att jag och mamma höll på med nagellacksbortagning och nagellack nyss haha.. Dags att sussa! Godnatt :)
 
 

2013-11-21 @ 12:25:24 / Allmänt

Halloj

Hej! Sitter i skolan just nu och har lite rast så tänkte att jag kunde blogga lite :) 
 
Förra fredagen va jag ute på krogen och firade Noelle. Åkte hem till henne efter att jag va i Skärholmen. Va helt skakis för att jag va så stressad haha. Vi började fixa oss nästan direkt och sen drack jag några glas och va heeelt borta haha, nånting har hänt med mitt drickande jag klarar inte av det längre! Ska nog ta en paus från drickandet haha. Först åkte vi till Nivå och sen till något ställe som hette Slakthuset och det va inte de bästa haha. Kom hem till Noelle vid 2 nån gång och somnade direkt. Vaknade upp dagen efter och ba wow jag mår bra! Efter en stund kom det och jag mådde inte lika bra haha. Åkte till Kungens kurva och kollade i Rusta och sen gick vi till mammas jobb och hon körde hem oss :) Va med Sara i söndags och kollade på film. Vi tittade på We're the Millers haha asrolig! Sen dess har det inte hänt så värst mycket, har varit på praktiken och sådär :) 
 
Nu ska jag plugga lite till. Fått massa hjälp idag så jag börjar fatta vad jag håller på med haha. Hoppas tiden går fort till kl 2 så jag kan åka hem haha
 
 

2013-11-14 @ 20:57:04 / Allmänt

Temys

Tjenare! Idag åkte jag till skolan. Hade helt glömt bort hur jobbigt det är att åka tåg mot stan på morgonen, helt proppfullt! Och sen är ju alla extra tåg inställda. Folk va som galningar haha. I skolan satt jag och plugga i lugn och ro, sen började folk upptäcka att jag satt gömd där, inte lika lugnt haha.
 
Kom hem vid 3 och har inte gjort så mycket sen dess :) Va och hämtade pojkarna från dagis och skola. Gjorde te med mjölkskum nyss, skumma mjölk är kul haha. 
 
Imorgon ska jag till Skärholmen och fixa mina naglar och sen kommer Ewa dit och vi ska köpa en födelsedagspresent till Noelle. Sen blir det utgång för att fira henne oxå :) 
 
 

2013-11-13 @ 17:34:37 / Allmänt

Onsdag

 
Hej på er! Idag har jag bara varit på praktiken. Kom hem vid 4 och har bara hunnit äta och sitta lite på soffan :) Ska ladda ner Impractical jokers och titta på det snart haha. Imorgon ska jag till skolan för första gången på väldigt länge, hoppas det går bra haha! Det va allt för idag :) Hejdå!

2013-11-12 @ 19:45:14 / Musik

Bääästa

 

2013-11-12 @ 18:21:36 / Allmänt

Michael Buble ♥

 
Hej! Imorse åkte jag till praktiken, i onödan haha. Tågen va ju försenade så jag väntade i över en halvtimme i Tullinge och sen åkte jag till Östertälje, precis när jag kom dit så åkte målaren iväg rakt framför mig så jag fick gå och vänta på tåget i ännu en halvtimme för att sen åka hem till Natalie haha.
 
Hemma hos Natalie gick vi och köpte mjölk och sen gjorde vi frukost. Vi tände ljus och åt, mysigt haha. Vi tittade på reprisen av EMA´s och sen gick vi på en promenad, vilket va väldigt skönt :) När vi kom in så började vi lyssna på julmusik och titta på julbilder på Tumblr, drömde oss bort till julen haha.
 
Nu sitter jag och lyssnar på Michael Bubles jullåtar, så jävla bra ♥ Försökte göra en mysig kopp med varm oboy men det blev bara vanlig varm oboy i en kopp.. Är det löjligt om jag lägger upp en till julbild? Haha NEJ, det är de inte. Det är ju bara 42 dagar kvar till julen ;)

2013-11-12 @ 14:42:38 / Allmänt

Can't wait!

http://24.media.tumblr.com/496f75c0778b11dcde664ef5535375d4/tumblr_mw5h8dgNXU1rxrut6o1_400.jpg
 
Sitter här med Natalie och längtar efter julen ♥

2013-11-11 @ 18:46:50 / Allmänt

Trött tjej

Tjenare! Gud vad jag är trött! Vaknade kl 6 idag och åkte till praktiken som faktiskt inte va så jobbig idag haha. Vi hade sällskap av en till målare som faktiskt pratar så de kanske va drf det va en bättre dag haha.
 
Kom hem vid 4 och det va redan då mörkt, trist! Jag har bara legat i sängen och tittat på 2 avsnitt av The Carrie diaries.  Undra va jag ska titta på nu då.. Kan ju inte gå och lägga mig än haha. Hejdå!
 
 

2013-11-09 @ 16:29:25 / Allmänt

Lördag

Hej på er! Igår började jag faktiskt min dag med att plugga matte, och det va ganska lätt så det va kul :) Efter det frågade mamma om jag ville åka och kolla på vinterjackor så vi åkte till Skäris och tittade runt. Jag hittade en för 999 kr och den hade kostat 2600 kr jag ba wow vilket kap haha. Lite ångest över att jag inte kommer ha pengar tills på fredag haha. Mamma körde mig till Natalie sen och vi väntade på att Adnan skulle komma hem så att vi kunde åka till Tumba och vara barnvakt till lilla Michaela haha. 
 
Idag va jag hos tandläkaren och gjorde ett litet ingrepp.  Dom grävde fram min tand som inte kommit ut än haha. Jävlar va mycket bedövning jag fick, jag kunde inte känna min näsa hahaha. Nu är jag hemma hos mormor med familjen och vi åt precis tacos :) Hejdå!
 
 

2013-11-07 @ 18:45:00 / Allmänt

Trött

Halloj! Orkade inte blogga igår, jag kunde verkligen inte somna natten till igår sov typ ingenting haha. Jag va ju lagom glad när jag behövde åka och jobba oxå, trodde jag skulle jobba ett 4 timmars pass men de blev nästa 8   timmat istället. Efter jobbet åkte jag, mamma och Emil hem till mormor för att hämta Rasmus och äta middag :) Kom hem och somnade redan innan 9 men det va skönt haha. 
 
Idag vaknade jag kl 4 på morgonen :) Mamma kunde inte köra mig till jobbet så va tvungen att åka buss. Jobbade till kl 1 och sen åkte jag till skolan och hade möte med min mentor, som gick helt okej! Fick med mig en mattebok så imorgon blir det plugg. Efter ska jag vara sällskap till Natalie när hon är barnvakt till Mikkan. Nu ska jag kolla på Snooki & Jwoww och Bad Girls Club :) Morjens!
 
 
 
 

2013-11-05 @ 21:06:00 / Allmänt

Bajs

Jag försöker att byta design här, men det går inte så jävla bra. Det var något fel med kodningen så jag ska försöka fixa det här haha. Såhär ska den inte så ut då!!
 
Nu är min blogg fixad tack vare Natalie och hon kände för att skriva en lite hälsning till mig här under. Hahahahaha.
 
Nu är min design fixad honeys, min underbara vän fixade det och jag hoppas ni mina fantastic bloggliesere fortsätter följa min BÄSTA BLOGG
 
XOXO GOSSIP GIRL HIHIHIHIHI

2013-11-05 @ 20:37:40 / Musik

Så jävla bra

 

2013-11-05 @ 20:34:23 / Allmänt

Längtar till julen ♥


 
Jag och Natalie är verkligen sjukt taggade inför julen haha. Började lyssna på julmusik redan igår, Natalie tyckte att det va för tidigt för det men jag ville lyssna och så blev det haha. Så nu sitter vi verkligen och räknar ner dagarna till julen!
 
Vi har planerat att göra julkort som vi kan skicka till familj och vänner, så vi ska ha en photoshoot och ta massa bilder :D Jag har en bild framför mig hur dom kommer att se ut och jag hoppas att dom blir så oxå haha. Ååååh va mysigt och ba baka massa jul grejer, handla julklappar, titta på julfilmer och pynta 

2013-11-05 @ 20:27:46 / Allmänt

Höstlovet

Hejsan vänner! Förra helgen var jag på kryssning som ni kanske redan visste haha. Det var jävligt mycket folk på båten, och det var många unga som åkte då det var en studentkryssnings reunion grej haha. Men det var en rolig kryssning ja haha.
 
Förra veckan va ju höstlovet oxå och jag tog det lungt för det mesta och va i Tumba med Natalie typ varje dag haha. En dag va vi i Skärholmen och tittade efter halloween costumes men hittade inget så vi köpte endast vitt smink så att vi kunde va zombies :) I fredags va halloween festen vi gick på och vi klädde ut oss och det va en helt okej kväll. Jag och Natalie fick äntligen köra warm beer oxå, där va Alex offret och det va askul hahaha. Vi kom hem ungefär halv 3 och gick och la oss nästan direkt.
 
I söndags åkte jag in till stan för att shoppa lite med Noelle. Hittade 2 tröjor på rean från Vero Moda, älskar dom tröjorna haha. Sen satt vi och fikade och planerade hennes födelsedag som är nästa helg! Sen åkte jag hem till min moster då min kusin Elina fyllde år, dom hade gjort kycklingspett med jordnötssås, fett gott!
 
Igår och idag har jag bara varit på praktik och typ dött :)