2013-12-31 @ 00:38:15 / Allmänt

Kusin häng

 
Hej! Va ju som sagt hemma hos min moster i lördags och hade lite julmys. Vi åt god mat och sen delade vi ut klapparna och öppnade dom :) Fick 600 kr och body lotion, en sån som jag redan köpte fast mango och papaya :D Efter ett tag va det dags att åka hem och Tilda följde med oss hem, jag fick köra hem därifrån och det gick helt okej förutom att vi höll på att dö en gång hehe.
 
Igår körde Petri oss till Skäris och vi tittade runt en liten stund och sen kom mormor oxå. Jag bjöd dom på lunch och sen promenerade vi till Ikea. Sen åkte vi hem när mamma slutade och kom och hämtade oss :) Fick med mig en skjorta från rean. 
 
Tilda ville sova över en till natt så vi byggde lite lego med Rasmus och Emil, kändes som att jag hade lite feber igår och imorse va det lite sådär mår jag bra eller inte? haha. Tilda åkte hem vid 2 och sen slappade jag. Åkte till Tumba med mamma, vi skulle handla i mataffären men vi hittade mormor bland alla människor och då kom vi självklart inte därifrån på några timmar haha. Fick med mig ett par skor och 2 mascaror till mig och 1 till Natalie för 10 kr haha. Sen körde vi hem mormor och nu är jag här och ska snart gå och lägga mig så att jag orkar med morgondagen haha. Hejdå.

2013-12-31 @ 00:18:08 / Allmänt

Årsresume

Hur har ditt 2013 varit? Det har väl varit helt okej haha. 
 
Vilka ser du som de största händelserna under året? När jag fyllde 18, resan till London och sen resan till Turkiet är väl dom lite större händelserna haha.
 
  
Blev du kär i år? Nej
 
Vad önskar du att du gjort mer? Kanske skött skolan lite bättre, men det är ju lättare sagt än gjort nu i efterhand haha. Jag önskar att jag hade träffat nya kompisar, men det är inte så lätt det heller hahaha.
 
Vad önskar du att du gjort mindre? Jag vet faktiskt inte!
 
Vem har du umgåts med mest? Natalie, behöver jag ens svara på det haha.
 
   
 
Bästa minnet från 2013? Jag vet inte, allt roligt! Sommaren va ju rätt så mysig.
 
Är det något du har saknat 2013 som du vill ha år 2014? Nja, inget speciellt.
 
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare tror jag nog :)
 
Var det mest lugna hemmakvällar eller vilda partykvällar? Jag vet inte. Tror nog jag tar samma svar som förra året. Halva halva haha.
 
  
 
Vem/Vilka saknade du? Jag har inte saknat så mycket i år haha. Min Maxiponke haha.
 
Största misstaget? Inget jag kommer på nu.
 
Tror du att år 2014 kommer blir bättre? Det tror jag! Det blir nog mitt år, haha kanske.
 
Vad gjorde dig riktigt glad i år? Mina resor, min födelsedag, julen och massa annat :D
 
   
 
Hur många kysste du? Har inte räknat.
 
Har du några löften inför år 2014? Plugga bort alla mina rester så att jag får godkänt i allt!
 
Har du haft ett förhållande under 2013? Nej.
 
Hur skulle du beskriva din stil 2013? Jag vet inte, olika beroende på haha.
 
Vad ser du mest fram emot med år 2014? Studenten och livet efter studenten :)
 
En låt som påmminer dig om 2013? The Fox, Trumpsta typ haha. Sämsta haha.
 

2013-12-28 @ 15:28:28 / Musik

I see fire

 
Jag har inte sätt The Hobbit eller något men den här låten är då mysig haha. Inte för att jag fattar vad den handlar om heller för att den handlar väl om något i filmen? AJA bra är den iaf.  :)

2013-12-28 @ 15:24:00 / Allmänt

Mini jul

  
 
Hej! Igår va jag på bio med familjen, vi såg på Flygplan som är i Bilar världen haha. Den va helt okej, inte lika bra som Bilar-filmerna. Vet ni vad jag hittade i Heron, jag hittade WoodWick ljus :D Jag blev helt överlyckig och köpte det som jag länge luktat på hemma hos mormor, luktar sååå gott! Sen åkte vi till Skärholmen jag skulle titta om klänningen jag köpte fanns kvar i större storlekar den va lite tajt över bysten haha. Men den fanns inte så jag får väl hålla andan när jag ska ha på mig den :) När vi kom hem hade jag fått en till julklapp med posten :D Petri hade beställt hörlurar till mig som inte hunnit komma till julafton, så dom kom igår och det va en rolig surprise! Sen kom Noelle hit och vi pratade bara haha. Sen körde jag och mamma hem henne och åkte till Ica Maxi, jag köpte en tidning och det va det. 
 
Idag snart ska vi hem till min moster Tuuli och ha mini jul. Inte jätte taggad, känns som att jag håller på att bli sjuk men det är väl lite mysigt ändå, är man jullover så är man hihi. Hahaha. Hejdå.

2013-12-27 @ 00:55:03 / Vill ha

Kan någon ge mig en WoodWick

 

2013-12-26 @ 23:08:59 / Allmänt

Bra jul

 
Halloj! Hoppas ni haft en bra jul! Jag kan säga att vi hade det helt okej :) Det gick så fort att man nästan inte ens hann njuta haha. Det började med att jag och Petri åkte iväg för att handla och tvätta bilen, och jag fick köra :D Sen hämtade vi mormor och Jari. Kom hem precis lagom till att våra andra gäster kom. Vi tittade på Kalle anka och efter det mumsig mat, julmat är typ to die for haha. Efter ett tag kom tomten och alla klappar delades ut. Blev jättenöjd över mina klappar :D Fick en trapphylla, kläder, väska, sminkgrejer och massa annat :)
 
Igår tog vi det lungt hela dagen, spelade ps3 för det mesta haha. På kvällen körde mamma hem mig till Natalie och där spelade vi tv-spel igen haha. Somnade ganska sent och vaknade idag kvart i 9 :) Vi åkte till mellandagsrean och väl där märkte vi att affärerna öppnar 11 och vi va där kvart i 10 hahaha. Fick med mig lite kläder och blev helt okej nöjd om man tänker på att det inte va så bra reor. Köpte en klänning, 4 tröjor, massa tunna ringar, handcreme och en body lotion som luktar smarrigt som fan! Efter Skärholmen hämtade mamma och mina bröder mig från Natalie sen åkte vi till Heron, vi skulle kolla på bio men den filmen hade inga visningar idag så vi köpte biljetter till imorgon :) Vi åkte hem till mormor och fikade istället. När vi kom hem tittade jag och mina bröder på Scoobydoo.
 
Nu sitter Emil och borstar mitt hår, helt frivilligt haha. Han har gjort det ett bra jävla tag nu, he seems to love it hahaha. Medans han borstar är jag inne på Tumblr och tittar på fina bilder haha. Imorgon ska vi ju på bio, sen ska jag träffa Noelle en stund. Får se vad vi hittar på :) Toodles!

2013-12-24 @ 10:48:16 / Allmänt

Merry Christmas ♥

 

2013-12-17 @ 22:29:22 / Allmänt

En vecka kvar till jul!

 
Shit har inte orkat blogga haha har njutit av julgrejer istället :) Jobbade fredag och söndag. I lördags åkte jag och mina bröder hem till Natalie där även Michaela va, sen gick vi till kyrkan där det va finska julsånger och det va mysigt :) Efter sångerna bjöds det på fika och sen va det dags att åka hem till mig igen haha. Det gick inte så jävla bra först va tåget försenat men sen insåg vi att vi kanske hinner med bussen om vi springer och självklart åker den iväg och jag ringde min mamma över 20 gånger utan svar och när hon väl svarar så kunde hon inte hämta oss för att hon druckit ett glas vin och jag va arg så vi tog en taxi och sen kom vi hem haha. Här va det gäster, kalas och god mat! Åkte hem till Natalie igen och sov över där. 
 
Idag har jag varit ledig så åkte in till stan med Noelle och gick runt där jättelänge haha. Fikade 2 gånger och fick bara med mig en smyckeslåda typ haha. Imorgon ska jag träffa henne igen och åka till lager nånting? Haha. Hejdå!

2013-12-11 @ 20:52:02 / Allmänt

Halloj vänner

 
 
 
Hej! Har inte orkat blogga på ett tag nu igen haha. Det har inte hänt så värst mycket sen sist, mormor va här hela helgen och vi gjorde pepparkakor igen haha. Jag jobbade i söndags och efter jobbet gick jag till ikea med en jobbarkompis. I måndags va jag med Natalie och bakade kakor :) Sen har jag bara varit i skolan förutom idag :) Eller jag va i skolan och gjorde ett prov i måleri och sen åkte jag och mötte Sara i Tullinge, vi handlade lite mat och åkte sen hem till mig och lagade mat och sen tittade vi på en film men jag minns inte vad den hette haha. Hon gjorde en av mina svenskauppgifter oxå haha. Sen gick vi och hämtade pojkarna från skola och dagis. När mamma kom hem åkte vi och lämnade Sara och sen åkte vi och handlade tårta för det är mammas födelsedag idag :D Hon fick en ny mobil som vi gav till henne igår och idag klagade hon på att hon inte fått använda den typ alls sen igår, inte konstigt för hon fattar ju inte hur man använder den och frågar om hjälp hela tiden hahaha.

2013-12-06 @ 16:59:19 / Allmänt

Ny header

Jag har hållt på med bilderna i headern jättelänge och nu ger jag upp. Jag får inte bort det där jävla sträcket ovanför headern -.-

2013-12-06 @ 12:32:45 / Allmänt

Julbak

  
  
  
 
Hej på er! Igår va jag i skolan, min mattelärare satt med mig heela dagen och verkligen pressade i mig massa matte som va jättesvårt haha tillslut fick jag huvudvärk men sen började jag faktiskt förstå lite :) När jag kom hem gjorde jag och mina bröder pepparkakor och dekorerade dom och mamma gjorde lussebullar :) vi lyssnade på julmusik oxå och det va mys haha.
 
Idag är jag ledig som alla andra fredagar haha. Vaknade vid 9 och tittade på lite tv men de kom inget kul så jag har slagit in julklapparna som jag köpt, måste säga att jag är bra på det! Hahaha. Nu tänkte jag ta en dusch och sen plugga lite till ett måleri prov weeiii. Ikväll är det idolfinalen oxå :D Hejdå!

2013-12-04 @ 14:29:25 / Allmänt

Hot chocolate

 
Hello! I måndags va jag ledig för att jag hade tandläkare, så Natalie följde med. Efter det åkte vi till Tumba och jag fick med mig hot chocolate muggar och tillbehör haha. Igår va jag bara i skolan och kom hem och sov :) Idag har jag varit i skolan haha. Vid lunch mötte jag upp Sara och åt på subway och sen gjorde vi random saker haha. Såg Ewa en snabbis oxå :)
 
Kom precis hem och har precis invigt en av muggarna. Jag smakade på peppermint chocolate och jag vet inte vad jag tycker om den haha. Den är god fast den smakar lite varm mjölk typ haha det går ner iaf. Hejdå! 

2013-12-01 @ 22:26:28 / Allmänt

Helgen

 
Hej! Ursäkta min dåliga uppdatering men det har faktiskt varit full rulle hela helgen haha. I fredags va vi och firade Ellu, vi va nyktra hela kvällen och vem visste att det kunde va kul så ändå haha. I lördags åkte jag och Natalie först till her old place och hämtade Michaela och Claudio sen promenerade vi till Tumba oplötsligdateringll Skäris. Claudio bjöd på lunch så vi åt pizza och det va mums! Efter det åkte vi till Kungens kurva och letade efter julklappar, fick med mig 2 klappar, en till mamma och en till Rasmus och Emil :) Sen promenerade vi till mammas jobb och väntade på att hon skulle sluta, sen körde hon hem oss. När vi kom hem hade Petri disco här och jag ba this sucks så jag böt till julmusik och då blev allting jättemysigt haha.
 
Idag va jag och jobbade va sjukt mycket gäster idag så det va jättestressigt! Slutade kl 2 men jag stannade kvar och väntade på mamma. Vi va och handla på Willys oxå,  köpte godis och dekorationer till pepparkakshuset. Så hemma gjorde jag och Rasmus huset :) 
 
Mamma och Petri gick och la sig för 1-2 timmar sen och nu helt plötslig är dom i köket och gör oväsen hahaha wtf. Ska gå och se va fan dom håller på med nu haha. Toodles!