2013-03-28 @ 21:56:07 / Allmänt

Jag blir 18, badass

 
Tjenare! Imorse åkte jag hem till Natalie, va hemma hos henne och skrattade massor hahaha. Satt i solen en liten stund oxå, så himla skönt i solen haha. vid 4-5 åkte vi till huddinge vi skulle köpa eyelashes inför imorgon men våra lashes fanns inte där så vi åkte till hallunda. Gissa om dom fanns där då :) Nej. Vi åkte till skärholmen, tur att det fanns där haha vi tittade i 2 affärer innan vi hittade våra favvisar, det va en ganska stressig upplevelse. Hahaha.
 
Nu är det nedräkning till min födelsedag :D Äntligen fan, som jag väntat. Hoppas att imorgon typ blir den bästa dagen i mitt liv hahaha. Nu ska jag börja städa mitt rum, så skriver när jag känner för det :) Toodles.

2013-03-26 @ 20:40:00 / Allmänt

Tittut

Hej! Tänkte kika in här lite och berätta om mina kommande planer för att jag är så himla taggad! På fredag fyller jag ÄNTLIGEN 18! Fyyyy va jag väntat! Men iaf så på torsdag ska jag och Natalie springa runt överallt och handla grejer inför fredagen :D Och på fredag ska vi ba mysa och göra ansiktsmask och måla varandras tånaglar medans vi lagar en awesome måltid. Efter det ska folk komma och sen ska vi ba åka och festa och ba bli fett fulla. Sen på lördag är det kalas hemma hos mej med släkt :) Och om vi orkar ska vi ut på krogen igen.
 
På söndag ska jag bara vara helt förstörd och sova in påsklovet wehoooo. Nästa fredag ska jag täcka hela min kropp med ink, med andra ord jag ska tatuera mej AWESOME. Nu är det bara en månad kvar till London, de ska bli gött och fylla 18. 

2013-03-14 @ 17:58:23 / Allmänt

Tjenixen

 
Sitter och lyssnar på musik just nu och är barnvakt haha. Har varit hemma typ hela dagen och bara sminkat mej, det är så kul om man får till det snyggt haha. Annars har jag inte gjort nånting speciellt denna vecka, bara varit hemma och längtat efter min födelsedag, bara 15 dagar kvar wooohoo!!
 
Ska försöka lägga upp bilder på lite nya kläder som jag köpt om jag orkar ta bilder nån gång annars skriver jag när det händer nånting meningsfullt, annars blir det massa babbel om ingeting som i det här inlägget haha. Adjöken!

2013-03-13 @ 23:46:43 / Musik

Inna - Shining Star


2013-03-10 @ 21:23:32 / Allmänt

Söndag

  
 
Igår var det ju melodifestivalen final så våra gamla grannar och Natalie kom på mellofest hahaha. Vi grillade för första gången i år, det var as gott. Nu är det verkligen vår haha. Efter maten satte sig alla vid tvn och gud va alla hejjade på sina favoriter, hemskt hur svenskifisierade jag och Natalie blivit... Iaf var det den bra låten som vann :) Åkte hem till Natalie och sov över där, tittade på typ 3 avsnitt av spårlöst och grät innan vi gick och la oss.
 
Åkte hemifrån Natalie vid 2 tiden typ, när jag kom hem så satte jag på the sims och har spelat det ända sen dess, gud vad man kan fastna vid ett spel haha. Nu ska jag ta en dusch och sen gå och lägga mej :) Godnatt!

2013-03-08 @ 23:48:28 / Allmänt

Fredag

 
Tjenare! Har inte haft någon lust att blogga dom senaste dagarna, så det har varit lite paus :) Sitter just nu och laddar ner the sims 3, har suttit hela kvällen och försökt få igång den jag redan hade på min dator men icke ville det funka! Bättre lycka denna gång, typ haha.
 
Sen sist jag bloggade har jag varit hos tandläkaren och spänt min tandställning, hittade även min birthday outfit i huddinge av alla ställen! Samma dag åkte jag till skärholmen och träffade Matilda och Ewa :)
 
Igår mötte jag upp Natalie och Ellu i huddinge och vi promenerade typ världen runt, åkte till slagsta i hopp om sol och värme. Men det var iskallt haha. Vi promenerade på isen och sen satt vi där en stund. Sen promenerade jag därifån hem till mormor och åt middag! 
 
 

2013-03-02 @ 13:03:00 / Allmänt

Lördag

 
Hej! Igår åkte jag till skäris med Natalie och köpte 2 par byxor, tittade efter något att ha på mej på min birthday men hittade inget så vi gav upp haha. Sen åkte vi till Natalie och åt potatisbullar med hennes sister ;) Blev hämtad från Natalie vi 7, åkte hem och tittade på gladiatorerna med familjen :) Vi har äntligen bokat tatuerings tid så jag blir tatuerad den 5e april :D
 
Just nu sitter jag och äter frukost och tittar på tv. Senare ikväll ska jag åka hem till Natalie och äta god mat och titta på melodifestivalen haha.