2013-04-29 @ 12:01:00 / Allmänt

Packa,packa,packa

    

Hello peeps! Åkte hem till min mormor i fredags, har typ varit där hela helgen förutom när jag var med Natalie på promenad och köpte såpbubblor, det var fett exciting haha. Annars har jag bara solat, slappat och varit ute med mormor och lekt med mina bröder haha.
 
Just nu sitter jag och tittar på prylar till sims 3, men hittar inget. Egentligen borde jag packa resväskan, men jag hatar att packa, vafan ska jag packa. Ska försöka packa så lite kläder så jag kan ta med mej jättemycket från London haha. Jag börjar bli nervös oxå, jag blev konstigt nog flygrädd sist jag åkte till London helt själv haha. Det är läskigt att flyga..
 
Idag måste jag åka till Tumba och skriva på kontrakt för sommarjobbet jag fick, drar med mej Natalie haha. Och den här gånge måste jag köpa med mej hårfärg och inte glömma det haha.  Åh jag orkar inte, jag är fett stressad fast jag har en hel dag på mej och fixa klart allt haha.
 
Kommer inte blogga förens jag kommer hem igen, men då jävlar ska de bloggas, kanske, om jag pallar haha. Tjenixen!
 

2013-04-25 @ 19:29:59 / Allmänt

Torsdag

  
 
Tjenare! Haft en ganska tråkig vecka så har inte haft något att blogga om men tänkte skriva lite nu haha! Måndag-tisdag var jag på praktiken, spacklade tak i 2 hela dagar, inte najs för nacke och axlar haha. Onsdags var jag i skolan i några timmar och pluggade, skickade in 2 uppgifter! På en dag! Haha! 
 
Idag är det torsdag, jag var i skolan en liten stund. Sen tänkte jag att jag skulle åka och handla hårfärg i Skäris en snabbis med en kompis. Jag får äntligen mitt underhållstöd och så fick jag det dubbla denna månad så jag fick 2500, bara sådär! Så jag kände att jag behövde en bh i rätt storlek till London så de köpte jag, bara för att jag fick pengar, haha! Mamma bad mej handla sallad och grejer, sen åkte jag hem och gjorde sallad med mamma. Sen hämtade vi pojkarna från dagiset.
 
Städade precis mitt skåp, meningen var att jag skulle rensa lite så att jag får plats med alla kläder jag kommer köpa i London, men jag kan inte ba släppa kläder sådär, de tufft för mej.. Haha.
Nu är det bara 5 dagar kvar tills jag åker till London :D Aså jag är så jävla taggad, även fast jag åker med min mormor och morbror. Men fatta va kul :D Jag kommer bli helt crazy av att shoppa där hahaha.
 
Imorgon är min plan att åka med Natalie till ica maxi och handla lite!
 

2013-04-20 @ 20:54:00 / Shopping

Shoppat lite!

 
 örhängen, ur&penn 20kr // jeansjacka, h&m 349kr
 
 
 
 
 

2013-04-20 @ 19:57:00 / Allmänt

Varm och solig dag!

 
Vilken skön dag det har varit! Var ute och cyklade med mina bröder imorse, det är jävligt najs och cykla, dock så har jag bara min gamla cykel och den är väldigt liten haha. Efter cyklingen satte jag mej på balkongen och solade, det brändes i ansiktet, så varmt var det! Haha.
 
På eftermiddagen har vi gjort hemmagjorda hamburgare och varit och köpt godis! Snart börjar fångarna på fortet så ska kolla på det! Inte för att jag gillar det haha. Toodles!

2013-04-18 @ 20:08:49 / Allmänt

Chill dag

 
Skippade skolan idag oxå, så har varit hemma och städat och fixat, det har ju varit så tråkigt väder idag! Hämtade mina bröder från dagis vid 4 och vi gick till lekparken, var ute och lekte ända tills mamma kom med bussen :) Sen dess har jag suttit här och tittat på tv.
 
Ska snart titta på någon serie, om jag hittar någon ny som verkar intressant. 
 
 
 
 
 

2013-04-18 @ 17:48:06 / Humor

Hahahaha mint

 

2013-04-17 @ 18:40:29 / Allmänt

London snart :D

Bara 13 dagar kvar tills jag åker till London!!! Idag har vi fixat det sista som skulle göras innan avresa,  bokat hotell haha. Längtar till shoppingen :D jag har ju varit där förr men inte så att jag kunnat shoppa aset av mej haha. Så jag ska slösa ALLA mina pengar där borta. Och sen vill jag se big ben och london eye. AWESOMENESS.
 
tumblr_mfybprbPZx1s1mixgo1_500.gif (500×320)
 

2013-04-17 @ 17:38:51 / Allmänt

Ny design!

 
Tröttnade på min förra design så jag böt till en ny! Bytet kanske gör att jag bloggar mer haha. 
 
Har inte gjort något speciellt sen sist. Var ute på stan och gick runt och åt glass efter det gick jag på Tildas kalas. Hade praktik måndag-tisdag jätte tråkigt. Idag tog jag ledig och har bara degat och tittat på tv. 
 
Nu ska jag titta på bad girls club, som börjar gå mot sitt slut snart, precis som alla andra serier jag kollar på. Det är jobbigt men vad ska man göra haha.
 

2013-04-12 @ 23:20:17 / Allmänt

Långt inlägg haha.

  
  
 
Har inte orkat blogga så nu skriver jag om allt haha.
 
Fredag: Vaknade tidigt och åkte och hämtade Natalie, sen åkte vi vidare till Spånga. Hade tatuerings tid kl. 12, men det blev strul så vi fick en ny tid kl. 5 :) Vi åkte hem och åt tacos, det var gott haha. Sen var det dags att åka tillbaka och jag hade bajs i byxan, usch va nervös jag var haha. Men de var en skön smärta, säger vi. Det var värt det iaf haha. Jag vill bara ha mer tatueringar nu! Hela familjen tatuerade sej så vi kom inte hem förens halv 10, och jag var hur trött som helst men kunde verkligen inte sova för jag var så obekväm och visste inte hur jag skulle ligga för att inte förstöra tatueringen haha.
 
Lördag: Slappade hemma tills det var dags att åka till Chim&Mags konsert. Mötte Natalie i Norsborg och därifrån åkte vi vidare till Tumba och mötte Claudio. När vi var där var det 2 timmars mingel innan dom började sjunga. Det var jättekul och dom var jätteduktiga! :)
 
Tisdag: Var på Emmis skiva. Åkte hem till Natalie på morgonen, trög som jag är så glömde jag min vinflaska hemma. Tänkte att jag skulle bli full på luft. Haha nej men vi åkte och hämtade den. Sen gjorde vi mat och chillade lite innan vi började fixa oss. Sen kom alla och vi spelade lite drinking games. Tog bussen till Fridhemsplan och satt på nivå en liten stund. Åkte vidare mot Emmis skiva som var på Collage. Vi var inte där så länge men vi dansade och hade kul ändå! :) 
 
Onsdag: Jag och Natalie vaknade och mådde rätt så bra, vilket va wierd haha. Men vi gick ner och köpte kebab och pizza för att det är najs. Degade på hennes soffa hela dagen typ, hittade en rolig app på min telefon man säger hi galaxy och sen kan man säga vad man vill så gör den det. Ganska coolt tyckte jag, Natalie uppskattade det inte lika mycket som jag dock... Hahaha.
 
Det var det! Nu sitter jag här och lyssnar på musik. Spyr på mej själv för att jag lyssnar på Håkan Hellström. Vad har hänt med mej. Det är bara en låt men ändå haha. Lika illa som att lyssna på typ Carola men heey I don't care. Skoja yes I do. Hejdå! :)
 

2013-04-04 @ 22:18:00 / Humor

HAHAHA så jag

tumblr_mkoxyfQBkl1rrqglzo1_500.gif (500×400)

2013-04-04 @ 22:15:00 / Allmänt

Hej på er

Hej! Tänkte blogga lite, jag är ju 18 nu. Och jag vill minnas det här när jag blir gammal och rutten haha. Iaf jag åkte hem till Natalie och hon hade lagat tacos till oss. Jag fick ett kort och lysande glasögon, jag blev lite emotional när jag läste kortet haha. Vi satt och åt i lugn och ro. Började fixa oss och sen kom alla tjejer och jag fick en till present, jättefina ljushållare :D Sen körde vi lite drinking games. Åkte mot stan vid 8 och ännu en gång blev jag emotional, jag va ba så himla glad hahaha. Resten av kvällen dansade vi stjärtarna av oss. En sjukt rolig kväll och jag kan fortfarande typ inte fatta att jag är 18 haha.
 
Dagen efter hade vi kalas hemma hos mej, jag och Natalie va helt förstörda. Mamma hade gjort kycklingsallad och det var nog de bästa jag ätit i hela mitt liv haha. Sen hade hon bakat cheesecake, chokladtårta och drömmar :) 
 
På söndagen var vi fortfarande rätt så förstörda så vi samlade ett gäng och gick och åt pizza, men det slutade med att vi satt och chillade hemma hos Ellu med dricka och vattenpipa. Jättemysigt!
 
Nu sitter jag och lyssnar på musik. Ska tatuera mej imorgon kl 12, jag är sjukt nervös haha. Men som tur är ska Natalie följa med och hålla mej i handen :) Visar bild på hur tatueringen blev imorgon :) Om jag pallar, jo de borde jag haha. Toodles.