2013-07-20 @ 22:59:18 / Allmänt

Lördag

God kväll haha. Ligger i sängen och är as trött åkte hem till Carro igår på kvällen, vi skulle chilla och dricka med några kompisar men sen sluta det med att vi åkte på fest i Tullinge och det var faktiskt najs haha. Kom hem imorse runt halv 11 idag helt bakis och förstörd. Åkte med familjen till Lida, låg där och sov i några timmar se åkte vi och handla, somnade i några timmar igen när vi kom hem ;) Vaknade för typ en timme sen och tänkte nu sova igen haha.

Annars under veckan har jag inte gjort så mycket förutom att jobba då förutom i torsdags för då åkte vi hem till min moster som kommit hem från Finland och hon fyllde år så vi firade det :) Vi åt jättegod mat sen gick vi alla ut och satte oss på deras gård och fikade. Imorgon kommer Natalie hem från Finland oxå :D Känns bra att jag får tillbaka min kompis, hon är den ända som vill lyssna på mina feelings, min darling ♥ hahaha. Godnatt!








2013-07-16 @ 21:57:20 / Allmänt

Tisdag

Hej! Tänkte blogga lite innan jag ska sova nu haha. Har inte gjort så mycket då, mest jobbat typ :) Var på partej i fredags oxå haha. Sen har jag varit på Naturhistoriska med Matilda och Ewa och varit ute på en springtur med Ewa :) Igår hade vi kalas för Emil som fyllde 4 år för typ en vecka sen, vi åt god sallad med bröd och grejer :D Idag mötte jag upp Carro efter jobbet sen åkte vi till Skäris och tittade runt lite ;) Carro skulle köpa en klocka så jag köpte oxå en! Fast de va en som jag kollat på länge men inte köpt haha, älskar den! Sen åt vi thaimat, åkte hem till henne efter det och tog det lugnt en liten stund. Mamma kom och hämtade mig och vi åkte och handlade mat ni typ varenda affär :) Nu är jag jättetrött, godnatt!







2013-07-08 @ 21:11:02 / Allmänt

Dagen

Idag var första dagen på sommarjobbet då! Det gick bra haha. När jag kom dit var det as mycket folk där men vi blev indelade i små grupper så jag jobbar i brantbrink med en till tjej :) Idag fick vi måla staket haha. Fick sluta vid 1 så promenarade hem och då hade Petri och pojkarna kommit hem yaaay. Kollade på Devious maids och sen tog jag en liten tupplur, vaknade och sen åt vi tårta för att Emil fyller 4 år idag! :)




2013-07-07 @ 22:46:08 / Allmänt

Hej hopp!

Hello! Gud va varmt det har varit sen senast haha. Jag åkte hem till Natalie i fredags, hon hade köpt chips och laddat ner en film så vi hade lite film mys haha. Sen gick jag och la mig tidigt va tvungen och jobba både igår och idag. Men efter jobbet igår så hämtade Noelle och hennes mamma mig från jobbet och vi åkte o handla sallad. Sen vare dags för klassreunion som typ ingen kunde komma på :) Men det var kul med dom som kunde komma iaf, satt på bryggan och pratade i några timmar haha. Efter de åkte jag, Ewa och Noelle hem till min mormor, vi köpte med oss cider och pizza. Satt på balkongen och prata ett tag. Sen åkte dom hem så jag bestämde mig för att oxå göra det för jag ville inte vara kvar helt ensam haha.
Idag efter jobbet kom mamma och hämta mig :) Vi åkte och hämtade Natalie och handlade lite mat. Åkte hem till oss och vi fixade maten och åkte till stranden. Det var första doppet för oss idag och de var rätt så kallt aså haha. Sen guppade vi bland vågorna med en liten luftmadrass som två losers :) Vi fick en ny liten kåmpis oxå, så jävla söt! ♥

Imorgon börjar mitt sommarjobb så jag ska gå och lägga mig nu :) Hoppas de går bra woop woop.






2013-07-05 @ 01:29:10 / Allmänt

Torsdag

Tjaba! Måndags åkte jag till stan tillslut! Åkte med Sara och fick med mig 3 tröjor :) Sen gick vi och åt sushi haha. När vi var klara åkte vi till Gärdet för mamma var där, hon körde familjen till båten. Bra att hon åker dit när hon inte hittar hem och inte vågar köra själv inne i stan haha.
Igår var jag på bio med Natalie. Vi såg på Spring breakers och det var nog den sämsta filmen jag sätt haha. Den handlade om alkohol, drugs och tits haha. När vi kom hem så var vi uttråkade så vi la ögonbindel på mig och hon gav mig saker att äta, det var kul så länge det varade hahaha. Gick och la oss vid 3 och vaknade kl 12 idag! Sen gjorde vi inget speciellt var i tvättstugan typ haha.

Nu tittar jag på The valleys och det är lite väl drägg för min smak shit haha. Gross.


En träningströja och en svart stickad volangtröja!








2013-07-01 @ 12:34:11 / Allmänt

Måndag




Hej!

Lördag: Mamma körde mej hem till Natalie :) Var där en liten stund sen åkte vi till Hallunda och handlade på systemet, mötte Ellu och gick hem till henne. Satt på altanen och chilla, det var fett najs för de va sol! Sen färgade jag hennes hår haha. Sen kom folk och vi spelade olika spel och drack, det var kul haha. Sen gick jag och Natalie till Max och åt. Det var pratglada människor där det var kul hahaha. Aa allt va kul haha

Igår: Segade hemma hos Natalie ett tag sen kom mamma och hämta mej sen sega jag ännu mer :)

Nu ska jag hoppa in i duschen hade velat åka till stan och checka in rean där men ingen nice soul svarar på sms... haha.