2012-03-25 @ 23:42:53 / Allmänt

söndag - kryssning om 5 dagar!

hej, long time no see ;) har inte hänt så mycket sedan senast, typ jobbade i torsdags med natalie, delade ut flyers för lindex och i fredags hjälpte jag henne att storhandla, sov där oxå. sen var vi och solade i lördags haha
idag har jag varit hemma bara typ, känner mej som en förstoppad åsna som inte kan andas, pallar inte med livet, allt jag begär är att kunna andas genom näsan igen och lite ögondroppar så skulle jag må bra igen :) men iaf jag va ute på en promenad med en kompis och ba prata lixom :) nu sitter jag och kollar på big brother festen och väntar på att min brun-utan-sol ska torka så att jag kan börja sova :)

2012-03-20 @ 21:10:22 / Allmänt

tisdag.

hej. äntligen en bra vecka typ haha bytt grupp i skolan nu har jag faktiskt roligt i skolan :) haha. och jag har fått en-dags-jobb haha på torsdag ska jag typ dela ut lappar om en ny lindex? natalie ska följa med och dela weeeh haha. OCH de kommer en till säsong jersey shore, de va de.

2012-03-19 @ 00:43:02 / Allmänt

söndag

tjena. vaknade fett sent idag typ halv 2, sen duschade jag osådär chillade haha väntade på att natalie skulle ringa mej. och sen.... gjorde hon det :) mötte henne vid her old place sen drog vi till her real place. vi tittade på kungarna av tylösand och lagade spaghetti med köttfärssås (råttatuji) hahaha kom hem vid 9 och har tittat på big brother sen dess, händer inget intressant där just nu så tänkte att jag kunde blogga lite, woooh imorgon har jag sov morgon till halv 8 för jag ska åka till distra grunskola och prata om ett eventuellt skolbyte, mer om de sen amigos. haha skoja. hejdå.

2012-03-17 @ 18:51:08 / Allmänt

lördag

hej, sitter och lyssnar på musik och väntar på att det ska bli dags att gå till bussen. ska möta hanna ;) vet inte vad vi ska göra än vi får se. igår fick jag min födelsedagspresent :D jag slingade håret! det blev inte blont men jag kände att jag inte ville ha jätte ljust haha så de typ mörkt och ljust haha visar bild senare :P ska gå nu so see you later!

2012-03-13 @ 22:45:28 / Allmänt

en låt.




2012-03-13 @ 10:08:18 / Allmänt

scheisserzz

hej, sitter hemma och väntar på att klockan ska bli lite mer. dom har börjat låsa ytterdörren i skolan och man kommer inte in om man kommer försent och ingen väckte mej i tid, jag skrev tillomed en lapp... haha jag glömde telefonen i skolan, drf var jag inte självväckt. nu ska jag gå :) have a nice day amigos!

2012-03-08 @ 21:52:15 / Allmänt

AMIGOOOOOOOOOOOOOOOOOO

hejsan amigos, varit hemma från skolan sen i tisdags har icke mått så brååå haha men imorgon blir det skola får se hur kult de blir.... efter skolan ska jag möta natalie, vi ska åka till henne och göra ansiktsmasker, måla varandras tånaglar, prata om killar, äta ost och kex och självklart ta ett bubbelbad ihop! ser verkligen fram emot de :) de kommer bli super mysigt !

2012-03-07 @ 18:32:01 / Allmänt

it's you i want ♥


2012-03-05 @ 22:39:27 / Allmänt

krewsning

hej amigos! long time no see. i lördags var jagpå kryssning med natalie med flera haha. de va rena rama awesomenessen. först va vi sociala med typ hela båten och blev amigos med alla :) sen dansade vi all niiiiiiiiiiiiiiight looooong. dagen efter we was really tired, så de va äventyr,nap,äventyr,nap,food,nap. hahah
hoppas på att vi åker igen i slutet av månaden :D