2014-06-19 @ 20:55:09 / Allmänt

Massa bilder!


 
 
 
Studenten: Shit vilken dag! Jag vaknade 5 och fixade mig. Sen åkte jag till skolan och vi var där i 2 timmar, jag grät ena timmen :) haha. Sprang ut och grät lite till, hade mottaging och åt mat och hängde! Världens bästa dag! Önskar man kunde göra det igen haha.
 
 
London: Fick en Londonresa av mamma i studentpresent, det va awesome. Jag träffade min kusin Sarah för första gången och det va kul! Shoppade massa och åt god mat med mamma oxå :) 
 
 
 
 
 
Summerburst: Orkar inte skriva mer så se på bilderna istället haha. Men det va jävligt kul och dom som inte varit borde gå!
 

2014-06-03 @ 23:16:02 / Allmänt

Tisdag

 
Hej! Har inte orkat blogga nu på en vecka jag har haft så mycket att göra, jag har haft mina sista skoluppgifter och så har jag jobbat. Har varit i Farsta med Natalie och sådär. Idag va jag i Farsta med Sara haha, köpte ett till par studentskor, köpte ett par med Natalie först men idag köpte jag ett par skönare som kanske är snyggare tillome haha. 
 
Imorgon har jag en lång dag! Först ska jag jobba 6.30-10.00, sen ska jag åka hem till Sara och fixa mig, vid 2 kommer vi att vara på Fridas utspring, ska bli kul och se det haha. Senare på kvällen ska jag möta upp min pappa från ingland haha.
 
Lär inte blogga förens efter studenten igen, kanske haha. Blir väl en mini-bloggpaus ;) Hejdå!