2014-01-30 @ 21:00:47 / Allmänt

Torsdag

  
 
Hej på er! Igår åkte jag till skolan och hade en lektion haha. Efter det åkte jag och mötte Sara i Söder. I Tullinge handlade vi tacotillbehör och tog sen bussen hem till Sara :) Vi lagade maten och det blev asgott, sen va vi så mätta att vi satte oss ner och tittade på Top Model som Sara tjatar om hela tiden haha. När matkoman gått över så städade jag hennes sminkbord och hon gjorde en av mina skoluppgifter, så det funkar man får ge och ta hahaha skoja. 
 
Idag orkade jag inte gå upp. Så jag vaknade lite över 9 och sen åkte jag till Globen för att äta lunch. Efter lunchen hade vi en mattelektion och jag gjorde inte mycket, jag orkade helt enkelt inte räkna för att jag inte fattade något haha. Sen kom jag hem och jag har inte gjort något annat än att äta och sova. Kanske om jag orkar ska jag läsa lite av boken som jag lånade av Sara igår, hon säger att den är skit bra haha. Hejdå.

2014-01-28 @ 16:22:00 / Allmänt

Tisdag

 
 
 
Halloj vänner! Hade ju en filmkväll i söndags, som jag sa så skulle jag titta på Frozen haha och den va gullig och bra haha. Den borde alla se! Snögubben va min favorit haha.
 
Igår hade vi sjukstuga här hemma. Jag är dunderförkyld, och jag va sjuk för bara 2 veckor sen haha. Och Rasmus hade halsont och Emil hade feber. Idag blev det mammas tur att bli sjuk och jag välkomnade henne med öppna armar till sjukstugan hahaha. Igår fick jag äntligen min efterlängtade hylla som jag har velat ha till rummet :D 
 
Även fast jag inte är på topp så åkte jag till skolan idag för att jag bara hade en lektion. Gjorde klart en del av en litteratur grejs, snark haha. Slutade vid 11 och gick till Subway och åt lunch sen åkte jag hem. Har vilat i sängen sen jag kom och kollat på nya avsnittet av Keeping up with the Kardashians. 

2014-01-26 @ 16:52:23 / Allmänt

Hos mormor

 
Hej! Sitter hemma hos mormor just nu och väntar på att mamma ska komma hit och hämta mig men jag har en känsla av hon glömt bort att hon ska komma hit haha. Idag har vi varit och badat, vi badade bara en timme dock och sen bastade vi en stund oxå, det va faktiskt skönt haha jag brukar inte gilla att sitta och basta och svettas haha. 
 
Jag är ledig imorgon så jag ska ha filmkväll sen när jag kommer hem, ska titta på Frozen som ska va i samma klass som Trassel och den gillade jag så aa yay haha.

2014-01-25 @ 17:01:41 / Allmänt

Myslunch

 
Hej! Idag vaknade jag och fick bråttom så fixade mig super fort och Petri körde mig till Saris. Va där en liten stund sen körde Saris pappa oss till Heron där vi åt den asgoda ceasarsalladen haha. När vi skulle hem missade vi bussen 2 gånger fett fail så vi gick in och åt yoghurtglass haha. Sen när vi väl kom hem så drack vi en kopp kaffe och pratade om livet. Nu sitter vi vid datorn och bokade precis biljetter till 2 konsterter, fett spontant haha. Så 1a mars ska vi på John Newman och 2a mars ska vi på Jason Derulo hahaha. Nu ska jag ta mitt pickpack och åka till mormor där min cousin hänger haha. Hejdå!

2014-01-24 @ 23:27:44 / Allmänt

What do yoooou want

 
Tja! Igår va jag i skolan och klarade faktiskt en hel dag i skolan, det va längesen det hände haha. Efter skolan kom jag hem och sov typ tills kvällen som alltid då.
 
Idag åkte jag till Natalie och först va vi och lämnade tillbaka böckerna vi lånade från bibblan för några dagar sen haha. Hon hjälpte mig med mina instuderingsfrågor i svenskan oxå och sen blev vi uttråkade och gjorde en bestfriend tag och svarade på frågor, kanske lägger upp listan här sen bara för att haha. Tog bussen hem och kom hem vid 8. Åkte till affären med mamma och köpte glass och kapslar till min kaffemaskin haha. Sitter och dricker en just nu, mumsigt! Och nyss gjorde jag en kojja med boysen och läste lejonkungen haha det va skoj!
 
Imorgon är mina planer att träffa Saris och äta lite lunch i Heron, det ska bli suuuuuper mysigt :) Hejdå!

2014-01-22 @ 14:23:07 / Allmänt

God dag

 
Hej! Idag åkte jag till skolan och hade bara en svenska lektion så jag slutade kl 11 och det va skönt :) Kom hem vid 12 och har sedan dess kollat på nya säsongen av Keeping up with the Kardashians. Nu sitter jag och tittar på inredningsbilder på Tumblr och önskar att jag va en inredare hahaha. Snart ska jag titta på Bad girls allstar battle och Snooki & Jwoww i väntan på mamma och pojkarna, tror att vi ska åka bada igen haha.

2014-01-21 @ 19:02:59 / Allmänt

Kaffeeeee

 
Hej! Imorse åkte jag hem till Natalie, va där typ halv 9 haha. Vi åkte nästan direkt till Kungens Kurva för vi skulle till Elgiganten men jag va ju dum som inte kollade öppettiderna så det va ju inte öppet haha. Vi gick runt i mataffären en timme tills det öppnade och när vi kom tillbaka va de kö in haha. Men vi fick tag i våra kapselmaskiner som bara kostade 199 kr idag! Glada promenerade vi vidare till Ikea och gick en runda haha. Åkte sen hem till Natalie och sen gick vi till biblioteket och lånade två skräckböcker som först lät bra när man läste baksidan men sen fattade man ingenting när man började läsa så vi sket i det haha. Natalie hjälpte mig med min ideologi uppgift oxå och den va svår och irriterande haha men Nattan fixa ju de åt mig hahaha. Hejdå.

2014-01-20 @ 09:17:58 / Allmänt

Skolan

 
Hej! Sitter i skolan just nu och fick precis veta att jag börjar efter lunch haha. Men ska sitta kvar o plugga lite.
 
Sen sist har jag varit i Skärholmen med Natalie, fick med mig 2 tröjor. Sen åkte vi till Kungens Kurva och kollade runt. Sen körde mamma hem oss haha. I lördags va jag och badade med familjen och mummo igen, det va skoj! Efter det åkte vi hem till Ana och dom och åt middag. Dom hade gjort oxfile och det va faktiskt gott, jag brukar inte gilla oxfile haha. Igår va jag och jobba ett 4 timmars pass. Kom hem och då va mummo hemma hos oss och va barnvakt. Mamma kom hem med en ny tröja till mig som jag tittat på och jag blev glader :D haha.
 
Nu ska jag försöka plugga lite, inte för att det kommer gå bra för att jag måste skriva om ideologi och jag fattar ingenting om det så det är ju bra haha.

2014-01-15 @ 13:13:09 / Allmänt

Sjuk

 
Hej! I lördags åkte jag hem till mormor med Rasmus. Sen kom Tilda dit och vi åkte till Skärholmen och tittade runt lite, köpte te haha. Hemma hos mormor lärde hon mig att sticka så vi satt och sticka hela kvällen typ hahaha. Söndags vaknade vi och tog det lungt sen åkte vi till simhallen och badade, jag började frysa som fan när vi badade och sen frös jag i bastun och sen kände att jag hade fått feber och mådde inte alls bra haha. Har varit sjuk sen söndags till idag, nu mår jag bra bara att jag har ont i halsen. Nu ska jag duscha! Hejdå!

2014-01-09 @ 22:39:35 / Allmänt

Skolan

 
Idag va första dagen i skolan avklarad! Åkte dit och gjorde mitt schema och sen va min lärare sjuk så jag fick gå nästan direkt :) Åkte hem till Natalie och vi gick på en mini promenad sen handlade vi bröd och åt en sen frukost, det va då himla mysigt! Sen tittade vi på massa videoklipp på youtube och skrattade haha. 
 
Mamma kom och hämtade mig vid 4 och sen åkte vi och hämtade Emil från dagis. Har sovit ända sen vi kom hem haha, trött tjej. Nu väntar jag på att Sex and the city ska börja :D Tjingeling. Och herregud jag blev stressad datorn ba måste startas om om 4 min så jag hinner inte lägga in en bra bild haha. Sämsta inlägget ever igen haha.

2014-01-08 @ 15:15:00 / Allmänt

Promenad

 
Hej! Idag har jag bara varit hemma.. Mitt busskort börjar ju inte att gälla förens efter 4 haha. Kom hem nyss från en liten promenad, det va sjukt skönt haha. Nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem så att vi kan åka till Natalie och hämta busskort som jag får låna av min snälla vän haha, måste ju kunna ta mig till skolan. Usch vad jobbigt att skolan börjar, jag har jättemycket att göra och jag vill ba gräva mig ner under jorden. Men aaajaaaa studenten om 5 månader typ haha. Nu blev det här inlägget kort för att jag inte gjort något idag, sämsta inlägget haha.

2014-01-07 @ 22:31:08 / Allmänt

Mys

 
Hej! Igår åkte jag till Heron med Ewa och efter ett tag kom Sara :) Vi satte oss på ett kafe och åt en asgod ceasarsallad,  aså den va verkligen typ den godaste ceasarsalladen jag ätit haha det är inte den på bilden haha. Sen åt vi frozen yoghurt. Vi åkte hem till Sara när vi hade ätit klart och hemma hos Sara sjöng vi Singstar och sen spelade vi ett sällskapsspel haha. Jag och Ewa åkte hem ganska tidigt :)
 
Idag har jag inte gjort så mycket skulle ha åkt till Tumba med Natalie men så tydligen funkade inte mitt busskort så jag har spelat Playstation typ hela dagen med mina bröder. Nu ligger jag i sängen och tittar på Paradise Hotel och efter det kommer Sex and the city :D 

2014-01-05 @ 20:54:31 / Allmänt

Thefashionbible

 
Hej! Somnade typ halv 4 inatt så jävla irriterande men vaknade ganska tidigt haha, eller tidigt och tidigt men typ halv 12 haha. Jag hann äta frukost och sen åkte vi och hämtade mormor och sen åkte vi till simhallen och badade i några timmar. Efter det åkte vi och handlade fika i Hallunda och sen hemma hos mormor åt vi lite mat och fikade :) Pojkarna stannade där och mamma och jag åkte och handlade igen. Kom typ hem precis. Jag sitter och lyssnar på musik och kollar på klänningar på thefashionbible och det finns så jävla snygga klänningar där men dom är lite dyrare :( Åh man blir så sugen på att åka till London och shoppa loss haha. Man kan ju ba drömma om det haha. 
 
Imorgon ska jag träffa Ewa och Matilda, Sara skulle oxå komma fast lite senare tror jag :) Vi får se vad vi hittar på men tror Ewa ville ses lite tidigare och gå ut och jogga haha. Tror att vi kanske ska fika sen typ haha. I don't know. Hejdå.

2014-01-04 @ 21:51:00 / Allmänt

Header

Ska byta header och så senare, not digging the pink haha. Men jag orkar inte göra det nu, för jag är trött så såhär får det vara ett tag haha.

2014-01-04 @ 20:00:15 / Allmänt

Ikea

 
Hej! Igår åkte jag till Tumba med Natalie för lite bankärenden. Sen åkte vi till Kungens Kurva, vi promenerade till Skopunkten och alla andra affärer där bak haha. Vi gick till Ikea oxå men vi va så hungriga så vi gick bara rakt igenom och promenerade till Heron där vi åt thaibuffe, det va skitgott haha. Åkte sen hem till Natalie och kände att dagen inte riktigt va över så vi åkte till Picasso med Ellu, Elenor och Natasha en kortis och jag kom hem vid 2 tiden haha.
 
Idag åkte jag och familjen till Ikea och tittade runt men fick inte med mig något:/ Tänkte köpa en fårskinnsgrejs men jag ångrade mig, får vänta tills lönen istället haha. Sen åkte vi till Tumba och handlade lördagsgodis. Nu sitter jag här. Kollade på Sune i Grekland med Rasmus och Emil nyss haha. Jag tänkte byta design och sånt om jag hittar någon fin och finner ork till det haha, kanske. Hejdå :)

2014-01-01 @ 22:16:00 / Allmänt

Nyår

 
 
Halloj! Ännu ett nytt år har kommit haha. Jag började festandet och firandet hemma hos Kajsa med Noelle och Kajsas kompisar och det va kul! Efter ett tag åkte vi till Huddinge och väntade in det nya året haha. Kan säga att det blev lite för mycket för mig ännu en gång -.- Jag fattar inte vad som har hänt, har jag blivit för gammal för det här? Men iaf, det va kul så länge det varade haha. Jag ringde Natalie och hon kom och mötte mig i Huddinge och när vi kom hem så somnade vi nästan direkt typ. Vi blev väckta tidigt idag så idag har känts som världens längsta dag haha. Vi åkte till Ica Maxi med Mia och jag blev fett sugen på ravioli så jag köpte det haha. Sen promenerade vi till Eriksberg för att hämta mina grejer och sen åkte vi hem och tittade på Safe Haven, det va en bra film haha. Den va mysig och sen tyckte jag att den kändes lite läskig fast den nog inte va det haha.
 
Nu sitter jag och tittar på nyårsprogram, det kom en på fyran och sen började en till på femman haha det va ganska kul att titta på. Skulle vilja se på en film nu men jag vet inte vilken film och jag orkar inte leta efter en som verkar bra haha. Så jag får helt enkelt sitta här och göra ingenting :) Imorgon ska jag nog till min gooosemormor om hon är hemma haha. Tjing!