2012-11-20 @ 22:28:00 / Musik

Chris Brown - Don't judge me ♥

 

2012-11-20 @ 22:16:25 / Allmänt

tisdag

hej! ska försöka bli bättre på att blogga från och med nu, om de inte blir bättre får ni nöja er med det ni får ;) iaf under helgen gjorde jag inte så mycket förutom att jag va hemma hos natalie som alla andra fredagar/lördagar haha. i lördags bestämde jag mej för att åka med min mormor och mina bröder på kryssning, så åkte i lördags och kom hem idag :)
 
det va en riktig pensionärs kryssning, va där och åt buffe, spelade lite bilspel med rasmus och emil. sen va de sovdags haha. men de va skönt med lite lugn tajmz. besökte gammelmormor när vi va i finland, åt lite julmat och handla billiga bodysprayer! fick lite pengar av gammelmormor oxå så köpte en bodylotion och en parfym från båten, vi va där i över en timme för att jag inte kunde bestämma mej! haha
 
imorgon är det skola och jag ska börja sova snart tror jag, så hörs sen då, kanske haha

2012-11-12 @ 21:57:12 / Allmänt

home is where the heart is


2012-11-12 @ 21:21:00 / Allmänt

tjenare

de va då ett tag sen igen! har inte orkat blogga den senaste tiden, eller har inte haft tid heller. jag har varit och tränat väldigt mycket om inte de har jag varit med natalie eller sovit  :) vi har varit i ica maxi ganska många några gånger sen senast jag blogga och köpt lite julgrejer och väggtexter från affären brevid haha har iaf pysslat med att lägga upp de på väggen och lagt i bilder i min nya ram som hänger under texten :) min lilla coola hörna är klar nu ;) vi har köpt biljetter till breaking dawn del 2 premiären på onsdag oxå som vi ska gå och se på! heeerligt.
 
idag slutade jag vid 10 och mötte upp ewa och sara i gullmars, vi åt lunch på subway och gick en runda i globen. sen åkte vi hem till sara och åt, baka och spelade, kom hem för ett tag sen och ligger nu i sängen och chillar med min svullna fot som jag ska ta till läkaren för att den är sjukt svullen.
om de inte är något speciellt med den så ska jag gymma på kvällen och möjligtvis träffa natalie om morsan tillåter! haha 

2012-11-07 @ 22:20:00 / Humor

#truestory