2014-03-31 @ 00:30:54 / Allmänt

Söndag

 
 
Halloj! Fredag: Jag åkte till skolan och jag fick träningsskor av min kompis :D Så snäll! Haha. Efter skolan handla vi på systemet och sen åkte jag till Tullinge och mötte upp Saris. Vi åkte och hämtade pojkarna från skolan och dagis. Hemma hos mig åt vi lite och sen fixade vi oss och åkte hem till Kajsa och sen kom Frida och vi förade innan vi åkte till stan och dansade :) Kom hem ganska tidigt typ kl 2 haha.
 
Lördag: Vaknade tidigt och började baka en tårta och det tog lång tid haha. Vid 3 kom det lite gäster hem till oss och vi firade min födelsedag :) Fick massa roliga presenter :D På kvällen åkte jag och Natalie mot stan och mötte Emmi och Ellu och firade lite mer haha. 
 
Idag: Vaknade ganska tidigt hemma hos Natalie. Mamma kom och hämtade mig vid 11 och vi åkte och lämnade hem Tilda och drack lite kaffe hos moster en snabbis :) Sen åkte vi på en liten shoppingrunda och köpte benskydd till Rasmud och skor. Sen åkte vi till mormor och tittade om hon hade bilder på mig när jag va bebis till studentplakatet haha. Nu orkar jag inte skriva mer hejdå haha.

2014-03-27 @ 12:33:11 / Allmänt

Torsdag


 
Hej! I tisdags åkte jag och handlade träningskläder fick med mig det jag inte planerat att köpa typ haha. Köpte ett par gråa träningsbyxor, en träningströja och en vattenflaska. Sen åt jag och Sara en lax och avokado sallad som va jättegod! När vi va klara åkte vi till gymmet och tränade hårt! Igår åkte jag till skolan på morgonen och gick på en svenskalektionen och slutade 11. Åt lunch innan jag åkte och hämtade mina broes från skolan och dagis. Vid 5 körde mamma mig till gymmet, gick dåligt för oss igår för att båda hade världens träningsvärk från i tisdags haha. Idag orkade jag inte gå till skolan så jag stannade hemma, ikväll ska jag till gymmet igen haha.

2014-03-25 @ 09:57:00 / Allmänt

Tisdag

 
 
Hej! Ursäkta för dålig bloggning. Jag känner att jag inte orkar blogga så mycket nu när jag knappt har någon tid för att jag är i skolan varje dag och gymmar. Kommer knappt ihåg vad jag gjort dom 2 senaste veckorna så jag får väl blogga om det jag kommer ihåg haha. Åkte på en kryssning med Natalie och gänget den 15e, det var en rolig kryssning människorna där va lite cray men det va kul :D Och helgen som var nu hade jag och Sara en gemensam födelsedagsmiddag med gamla klasskompisarna haha. Vi åt tacopaj och gjorde en god bål! Jag körde ett prank oxå hahahaha, jag ville inte shotta så mycket för att jag skulle jobba på söndagen så jag bad Kajsa som gjorde alla shottar att blanda mina med vatten, sen sa jag att vi skulle ta fler hela tiden så tillslut hade dom tagit 12 shots och va helt borta medans jag va helt nykter hahahaha.
 
Igår va jag ledig så jag passade på att städa mitt rum, så nu är det rent och fint! Vid 4 åkte jag och mamma och handlade mat i Flempan och sen kom Sara och vi gick till gymmet och körde hårt haha. Idag har jag fått min lön så jag ska åka och köpa en sportbh och kanske ett par träningsbrallor oxå haha. Efteråt ska jag träna :)

2014-03-13 @ 22:43:43 / Allmänt

Torsdag

 
Hej! I tisdags kom Sara till min skola och åt lunch med oss och sen skulle vi gymma men vi bestämde oss för att åka till Saras skola och hämta ett spel istället och sen åkte vi hem till Sara och gjorde smoothies. Vi satte på ett avsnitt av Bad Girls Club men sen somnade vi. Åkte sen till gymmet och va jättetrött haha.
 
Igår va jag i skolan och sen åkte jag hem och kollade på alla serier som kom igår, upptäckte även en ny serie att titta på som heter Beauty School Cop Outs, fast jag har snart tittat på hela säsongen haha...
 
Idag va jag i skolan igen. Slutade kl 11 för att en lärare va sjuk, skönt! Åkte hem till Natalie och vi tittade på en film kommer inte ihåg vad den heter dock haha. Sen åkte vi till Slussen och sprang runt och letade efter en bankomat, det va jobbigt haha! Sen handlade vi smycken :) Vid 7 gick jag till gymmet med Saris och Ana och kom hem för inte så länge sen. Nu ska jag sova, godnatt!

2014-03-10 @ 21:43:37 / Allmänt

Måndag

 
Hej! Igår va vi ju hemma hos Tuuli och det bjöds på god sallad och massa tårta och bullar. Fick en tröja, ett armband och ett halsband som dom köpt från London :) Vid 8 körde mamma mig till gymmet och jag tränade ett tag sen åkte jag hem.
 
Idag har jag varit ledig. Åkte hem till Natalie och vi gjorde en lista till kryssningen, det va skoj haha. Sen gick jag ner till gymmet och mötte upp Ana och Sara, körde crosstrainer i en halvtimme och styrketräning. När vi va klara mötte vi upp Nina och åkte hem till dom och åt mat och såg på Impractical jokers och sen åkte jag hem. 

2014-03-09 @ 12:32:03 / Allmänt

Chilling

 
Jag har jobbat igår och idag. Efter jobbet igår åkte jag hem och märkte att jag hade glömt mina nycklar hemma så jag va utelåst men jag tog en promenad i det härliga vädret, okej jag höll på och blåsa iväg men det va skönt ändå haha. När jag kom in så började jag städa och laga mat och när mamma kom hem kom våra gäster. På kvällen tittade vi på Melodifestivalen.
 
Jag slutade för en timme sen och nu ligger jag i ett hotellrum och väntar på mamma :) När mamma slutat ska vi åka till Tuuli för min kusin fyller år wooop. Ikväll ska jag gymma oxå. Hejdå! 

2014-03-07 @ 12:58:10 / Allmänt

Jason Derulo

 
Ursäkta för dålig bloggning! 
 
Söndag: Petri ringde och väckte mig och sa att jag måste skynda mig till Friends Arena för att gå på utbildning. Så jag fixade mig fort och åkte iväg. Dom hade redan börjat när jag kom dit men jag missade inte mycket. Vi släckte med brandsläckare och gjorde hlr haha. Efter utbildningen mötte jag upp Sara i Tullinge och sen åkte vi till Fryshuset ännu en gång för att se Jason Derulo. Vi va där en timme innan insläppet igen och det va myyycket mer människor än i lördags haha. Men det va en bra konsert inte lika bra som John Newman men vi hade det kul och dansade massa.
 
Måndag, tisdag, onsdag: Har inte gjort så mycket under dom här dagarna har bara gymmat och tagit det lungt om jag kommer ihåg rätt hahaha.
 
Torsdag: Igår åkte jag till skolan och vi orkade inte plugga så vi tittade på en film. Tror den hette Date and Switch, helt okej film haha. Sen åkte vi till lunchen och Sara kom oxå. Sen åkte jag till Skärholmen och träffade Natalie, vi tittade runt i affärerna och det är så himla typiskt att det har kommit in fina kläder när jag inte har pengar haha! Vi åkte till Kungens Kurva och tittade runt där lite oxå innan vi åkte hem till Natalie. Och på kvällen gick jag och gymmade med Ana :)
 
Idag snart ska jag åka och möta upp Sara och vi skulle fira hennes birthday idag men de blir bara hon, jag och en tårta tror jag haha

2014-03-02 @ 00:41:37 / Allmänt

John Newman

 
Kom hem från John Newmans konsert för inte så länge sen och det va den bästa konserten jag varit på. Och han sträckte ut sin hand till mig och rörde mig och det va en amazing upplevelse haha. Han va så bra och alla borde gå och se honom om den chansen finns! 
 
Innan konserten kom Saris hit och vi lyssnade lite på hans låtar och fixade oss och åt mat. Sen åkte vi dit så vi va där en timme innan insläppet och vi frös som fan och det va några småflickor som skapat sitt egna kösystem så jag blev skit irriterad på dom hahaha. Hejdå!
 

2014-03-01 @ 01:04:34 / Allmänt

Cruise

 
Hej. Jag kom hem från kryssningen igår och jag vill aldrig åka på en onsdag igen och jag känner att jag helst vill glömma bort den haha. Jag klämde min hand och slog i mitt huvud de gör ont hahaha. 
 
Idag har jag tagit det lungt och sen har jag varit barnvakt. Åkte sen till Tullinge mötte upp Natalie och hämtade min studentmössa :D Sen kom vi hem och gjorde tacos och åt. Mamma kom hem och jag och Natalie kollade på Big Brother best moments och sen åkte hon hem haha.