2013-10-26 @ 13:35:08 / Allmänt

Kryssning

Hej! Försökte sova länge idag haha. Det gick ju bra, vaknade 10 över 8 :) Just nu sitter jag här och bloggar när jag egentligen borde packa. Men de känns så segt vafan ska jag packa haha. Ska åka hem till Natalie om 2 timmar och äta middag, hoppas jag hinner med den bussen... Haha shit jag är stressad men ändå gör jag inget. Dags för det nu, måste man så måste man haha ! Älskar onödiga inlägg yaay haha. Hejdå.
 
 

2013-10-25 @ 11:34:53 / Allmänt

Onödig information

Godmorgon! Vaknade precis, mamma ringde och väckte mig haha. Min lärare hade ringt morsan så var tvungen att ringa honom. Jag hoppas att efter mötet med honom så får jag nånting gjort i skolan förutom praktiken då, börjar ju bli lite stress inför studenten haha. Nu tänkte jag ta och läsa lite av femtio nyanser av frihet, måste läsa ut den nån gång haha. Men de känns som att allt tar slut om jag läser klart den.. Kanske därför jag kunnat låta bli och läsa hahaha. OMG sämsta inlägget, orkar ej. Hejdå haha.
 

2013-10-24 @ 13:36:53 / Allmänt

Teeeee

Hello! Sitter och äter och tittar på Ellen Degeneres, haft en skön förmiddag haha. Har redan hunnit städa, färga min utväxt och lagat mat. Ska snart börja fixa mig lite. Ska åka till Tumba och kolla runt lite i affärer med Natalie, sen får vi se vad vi hittar på efter det!  Nu kom det en lipton reklam have to have te nu hahaha. Hejdå.
 
 

2013-10-23 @ 22:24:57 / Allmänt

Halloj my friends

Hello peeps! Vilken mörk dag det har varit, so depressing haha. Idag har jag varit och hämtat Rasmus och Emil från skolan och dagis. När mamma kom hem åkte jag till Skärholmen med Natalie och denna gång letade vi efter något som hon kunde ha på sig på kryssningen men vi hittade inget haha. Köpte med mig en hårfärg iaf, vilket var very neceserry haha.
 
Kom precis hem och tänkte kolla på senaste avsnittet av bad girls club och awkward :) Nu har jag försökt få in en bild till inlägget oxå med det går inte så det får bli ett bajsinlägg haha. Adios!

2013-10-22 @ 19:01:35 / Allmänt

Wierd

Hej! Ännu en dag avklarad på praktiken haha. Sitter nu och väntar på att maten ska bli klar, mamma gör egna tortilla bröd, fett yummers! Har hostat fett mycket idag, jag trodde jag skulle spy nyss och det går aldrig över haha. 
 
Måste berätta en grej HAHA. När jag va på tåget påväg hem så kom det en tjej och satte sig mittemot mig. Först sitter hon och stirrar med stora ögon och redan då blev jag irriterad på henne haha. Sen börjar hon äta chips :) Hon stoppar in massa chips och tuggar så att man ser allt där inne. När hon hade ätit klart chipsen river hon av en bit av påsen o stoppar in o sin mun och suger på den och efter ett tag var den borta :) Jag blev FETT chockad vilken normal människa äter påsen?!?! Hahaha.
 
Nu blev maten klar! Tjingeling.
 
 
 
 

2013-10-21 @ 20:31:57 / Allmänt

Jag är trött!

Halloj på er! Igår var jag ju i Skärholmen, vi blev bjudna på yoghurtglass och det var faktiskt fett gott :o Dom hade massa goda toppings så jag blev glad :') Sen försökte jag leta efter något att ha på mig till kryssningen igen men hittade ingenting speciellt så jag köpte en ganska basic svart klänning haha. Efter Skäris mötte jag upp Natalie vid hennes old place och sen promenerade vi ner till Tumba. Tog bussen hem till Nattan och chillade på hennes säng hahaha. Sen kom morsan och hämtade mig med bilen och det var najs :)
 
Idag har jag varit på praktiken, det var helt okej idag. HAHA skoja, vem försöker jag lura, det SÖG. Kom hem vid halv 5 sen dess har jag hängt med mina broes, läst bok och tittat på tv. Haha jag är fett stressad när jag kommer hem från praktiken alltid ångest över att jag måste välja vad jag ska göra för att jag måste lägga mig så tidigt så idag blev de en blandning och det känns som att jag inte fick ut nånting av de jag gjort idag och nu babblar jag bara på om ointressanta saker och jag borde avsluta här men det vill jag inte. But i have to. Så adjö haha. Kanske bloggar vad jag shoppat den senaste tiden om de går för jag vill blogga, men vi får se hahaha.
 
 

2013-10-20 @ 10:51:41 / Allmänt

Studentmössa

Hej! Bloggar från Rasmus surfplatta, askul haha! Jag har inte gjort ett skit i helgen fast det har varit rätt så skönt. Igår beställde jag äntligen min studentmössa :D Kostade 1200 nånting och jag undrar när fan jag ska ha råd att betala den haha. På kvällen åkte jag och mamma till centrum, jag köpte naturgodis och sen åkte vi till pizzerian som ligger här nära oss och köpte pizza ;)
 
Idag är jag typ sjuk. Igen. Dricker varm medicin pulver med vatten? Och hoppas på att det blir bättre men nu ska jag fixa mig lite och åka till Skäris med Carro! Toodles
 
 
 
 

2013-10-18 @ 23:33:53 / Allmänt

Geordie shore timez

Hej! Tänkte skriva lite om min vecka när jag ändå sitter här vid datorn haha. Åkte hem till Natalie i måndags var bara där och tog det lungt, sov över där oxå. Vaknade typ 7 för att åka hem till Emmi, vi åt finsk frukost det var mums! Vi bokade även en kryssning till nästa lördag och sen tittade vi på skräckfilm som jag försöker glömma, hemsk. Onsdag och torsdag jobbade jag gjorde ingenting speciellt då förutom att åka till Ikea fast de är väl inte så speciellt det heller haha. Mamma köpte skrivbord till pojkarna så jag har skruvat ihop dom och det var inte en lätt match det kan jag säga. Idag åkte jag hem till Natalie sen åkte vi till Skäris var tvungen att köpa nya jeans, mina sprack när jag skulle sätta mig på golvet.. Tittade runt efter något att ha på mig till kryssningen men hittade inget och det är jobbigt. 
 
Nu på kvällen har jag bara tittat på idol med familjen som precis tog slut. Tänkte kolla på Geordie Shore nu, glömde helt bort den i onsdags, vilket är ovanligt då de är min favorit show haha.
 
 

2013-10-14 @ 23:30:57 / Allmänt

Tjenare!

Sitter hemma hos Natalie just nu och chillar. Hon är och duschar nu så jag tänkte att jag kan blogga lite haha. I fredags fyllde Carro år, var och köpte en vinflaska till henne med Natalie i Huddinge sen hängde jag lite med Nattan innan det var dags att åka hem till Carro. Vi var hemma hos henne ett litet tag och åt pizza och alla andra förutom jag förade.. Åkte in mot stan vid 9 och promenerade till Nype, en ganska tråkig kväll för mig då jag var nykter hela kvällen. Men huvudsaken är att Carro hade kul :) Missade sista tåget och sista bussen hem så jag åkte hem till Natalie igen och sov över haha. Vaknade vid 9 och blev hämtade av mamma sen åkte vi till Eskilstuna för att tatuera miiiiig :D Skulle ju göra en vinge men de blev istället en fjäder som tatueraren hade ritat upp :) På kvällen var det dags att gå ut på krogen igen, vi åkte till Fittja och förade sen åkte vi vidare till Picasso, en bra kväll enligt mig yaay.

http://distilleryimage1.ak.instagram.com/0f73217e329e11e3bad522000ab5bccf_7.jpg http://distilleryimage5.ak.instagram.com/19c59ef8336711e38cd422000ae91254_8.jpg
http://distilleryimage1.ak.instagram.com/c7b9a670342611e3940222000a1fbd52_8.jpg

2013-10-04 @ 11:29:45 / Allmänt

Hej på er

Hej! Har verkligen inte haft tid eller lust att blogga den senaste tiden. Men tänkte nu skriva lite haha. Kom hem från Turkiet i fredags natt! Det var verkligen en skön och väldigt varm semester, finns inte så mycket mer än så att säga om det förutom att vi va på en båtresa och sen på ett vattenland och njöt av ledigheten! Haha :) Dagen efter att vi kom hem mötte jag upp Natalie och vi chillade sen åkte vi hem till Emmi där vi åt tacos och drack drinkar! Sen drog vi vidare in mot stan till ett nytt ställe som heter Marquise, vi var inte där så länge för Natalie spydde haha. Köpte med oss donken och sen åkte vi hem! Vaknade och var inte så bakis faktiskt haha. Så vi åkte till Skärholmen och jag köpte 2 tröjor. Det fanns gratis photobooth så de va ju en självklar grej att vi skulle in i en haha. Efter det har jag bara chillat och tittat på lite serier och läst. Igår var vi på Michaelas konsert i Tumba och det var najs vi tog en cider och åkte hem vid 10. Mamma åkte till Eskilstuna och bokade äntligen min tatueringstid så jag ska tatuera mig nästa lördag! Yaaaay :D Här är två bajsiga collage.. De va faktiskt inte meningen att det här inlägget skulle bli så kort och dåligt som de faktiskt blev men vad ska man göra... Haha.