2013-06-29 @ 00:21:26 / Allmänt

Jag är trött

Kom precis hem från Emmi, Natalie frågade mej om jag ville följa med och här va jag i pyjamas och smutsigt hår haha. Duschade och sen körde mamma dit mej :) Det var kul satt och drack lite champagne och rökte vattenpipa.

Innan de fixade jag mina naglar helt själv med akryl som jag beställde, blev inte så bra haha... Sen städade jag mitt rum :) Borde rensa garderoben, de är överfullt med kläder som jag aldrig använder haha men separationsångest....

Nu ska jag sova! Godnatt :)







2013-06-27 @ 15:53:05 / Allmänt

Torsdag

Hej! Tänkte blogga nu när jag ändå inte gör något speciellt haha.

Har inte gjort något speciellt heller haha. Jobbade i söndags, mötte upp Carro efter jobbet oxå hjälpte henne med att handla ett tält.

Tisdags åkte jag till Skäris med familjen. Sen var jag tvungen att åka till jobbet på ett snabbt möte. Mötte upp Natalie efteråt, vi tittade runt bland rean, fick med mej en tröja och två klänningar! Kan lägga upp bilder på de senare om jag orkar!
Det var så jävla varmt så vi bestämde oss för att åka till Flottsbro så vi köpte med oss dricka och chips. Doppade fötterna och det var sjukt skönt! Efter det åkte vi till Natalie och sen åkte vi till Ica Maxi haha. Sov över där och igår åkte vi till Skäris igen haha.

Fan va jobbigt att blogga med mobilen haha. Och min dator har gått sönder tror jag :( Nu ska jag hoppa in i duschen! Toodles



2013-06-20 @ 21:54:15 / Allmänt

I'm bored

  
  
 
Hej! Har inte bloggat på ett tag nu igen haha. Kör på en sån här lista eller vad det nu är igen :) 
 
Torsdag förra veckan: Jag och mamma åkte ner till Josefine och dom :) Josefine och Eric tog studenten! Vi gick på utspringet som var jävligt kul med musik och konfetti. Tittade på när dom åkte iväg med sina flak. Hemma hos dom satt man och drack champange och väntade på att dom skulle komma hem :) När dom väl kom hem så började vi äta, det fanns paj, sallad och piroger, jättegott! Efter ett tag var det dags att gå ner till den ända krogen som fanns på hela stället :) haha. Rätt så kul att vissa visste vem jag och hennes kusin var innan vi ens träffat personerna haha. Sen kom Josefine och Eric och vi drack och dansade ett tag sen promenerade vi hem vid kl 1.
 
Fredag: Vaknade tidigt och var fortfarande lite full haha. Josefine packade väskan sen var det dags att åka hemmåt igen. När vi kom hem så sov vi ända till kvällen haha.
 
Lördag: Vi blev hämtade på morgonen och åkte till Skansken. Där var det drop in bröllop så vi stog och väntade på att få se hennes mamma gifta sig! Efter vigseln satte vi oss ner och åt kycklingsallad, asgott! Gick runt där lite och tittade på djuren, kom hem sent och var jätte trötta.
 
Söndag: Josefine kände sig sjuk så hon åkte hem på morgonen. Tittade på film typ hela dagen. Sen gick jag ut med Natalie, minns inte vad vi gjorde dock haha. Eller jo vi va på Ikea och tittade runt och fikade för 5 kr!
 
Måndag: Jobbade hela morgonen. Åkte sen hem till Natalie och vi visste inte vad vi skulle hitta på, vi gick ner till affären och köpte godis och tänkte se på film men sen skrev Ellu, så vi åkte dit och drack vin med dom :) Åkte sen hem till Natalie och sov över.
 
Tisdag: Va hos tandläkaren, kul!
 
Igår: Jobbade hela morgonen igen! Kom hem och sov. På kvällen körde mamma oss till mormor där vi sov över :)
 
Idag: Gjorde inget speciellt på dagen, var och handlade med mormor och mina bröder. Sen kom mamma och vi åkte till Slagsta och dom badade och jag doppade fötterna, askallt i vattnet. Och nu sitter jag här.
 
Det var jobbigt att skriva, fyfan haha. Vet inte vad jag ska göra nu, fett bored. Hejdå!
 

2013-06-12 @ 00:52:55 / Humor

Hahahaha orkar ej


2013-06-09 @ 23:43:52 / Allmänt

Bored.

 
Tjena! Sitter hemma och har det skit tråkigt. Har inte gjort ett skit idag typ, åkte till mammas jobb med hennes körkort sen åkte vi hem. Tänkte blogga lite om helgen medans jag väntar på att få mer liv på candy crush haha.
 
Fredag: Satt hemma och gjorde ingenting, sen smsade Natalie mej och sa att vi skulle ut på krogen :) Så jag fixade mej och väntade på att Natalie skulle åka hem sen körde mamma dit mej och vi började dricka, körde jag har aldrig vi två bara, skit kul haha! Åkte dit och det var sjukt varmt! Alla va helt svettiga haha. Mina fötter började göra SKIT ont när vi var på väg hem därifrån. Den här gången menar jag det, aldrig mer klackskor haha.
 
Lördag: Vaknade med VÄRLDENS blåsor, fett onajs haha. Sen kom Michaela dit vid 11, vi åt lunch och sen åkte jag hem :) Var hemma tills mamma och mina bröder kom hem sen åkte vi och lämnade mina broes hos deras farmor och farfar haha. Sen köpte vi godis och kollade på Identity thief.

2013-06-07 @ 18:14:18 / Allmänt

Hej på er

  
  
 
Hej! Varit mycket nu så har inte hunnit blogga riktigt :) Men de kommer bli mini bloggpauser nu när det är sommar haha.
 
Var på kiss konsert i lördags :) Jag som inte ens gillar kiss tyckte det var kul! Haha. Jobbade hela den helgen så jag var skit trött på konserten, blöt oxå för innan det var vi och tittade på min moster som sprang stockholm maraton och det spöregnade haha.
 
Har varit ledig från skolan hela den här veckan, och det har varit så skönt!
Måndag: Åkte med Natalie till Skäris och Ikea, köpte ett par shorts och 2 glass skålar typ :)
 
Tisdag: Emmi tog studenten. Vi åkte till hennes utspring på morgonen, väntade på att hon skulle springa ut, sen va vi där ett tag och tittade på när hon skulle åka iväg med sitt flak :) Promenerade till hennes mottagning, satt där och väntade på henne och drack champange och cider, det var jättekul och det var jättegod mat :)
 
Onsdag: Mötte upp Natalie, Claudio och Filip i Tumba. Vi gick sen till Tumba gymnasium där Michaela sprang ut :) Det var kul det oxå, längtar sååå till min student haha. Efter utspringet satt vi i Tumba ett tag innan alla åkte vidare. Vi skulle ut på krogen men de blev inget, vi fick veta de efter att vi stressat och sminkat oss haha. Men de va tur det för jag glömde min plånbok hemma haha.
 
Torsdag: Åkte till Skäris med Natalie och köpte engångsgrill sen grillade vi kött och korv. Satt i solen ett bra tag, det var sjuuukt skönt! 
 
Nu sitter jag här, gjorde precis en lasagne men den smakar inte lasagne haha. Senare ikväll ska jag ut på krogen, WOOP WOOP!