2012-10-29 @ 17:20:45 / Allmänt

måndag

usch nu är vinter verkligen här! vintertid och minusgrader haha jag har varit hemma hos natalie hela helgen typ. mötte henne i alby i fredags och åkte till skärholmen, köpte med mej två tröjor, en klänning, trosor och strumpbyxor :) efter att ha varit där va vi helt döda men det va inte slut där, vi åkte till ikea och handlade stolar till natalie. när vi kom hem satte jag ihop stolarna och natalie gjorde nacho deluxe åt oss, sen tittade vi på jersey shore och åt. 
 
lördag, vi vaknade vid 10 och vi åkte hem till mej och fixade oss sen åkte vi till natalies mamma som fyllde år och åt jättegod smörgåstårta, vi åkte därifrån vid 8 tiden. vi åkte hem till natalie och jag stannade där över natten igen :)
igår åkte vi till ica maxi. jag hjälpte dom att storhandla, åkte hem till natalie igen. hon lagade mat och vi tittade på tv en liten stund, sen åkte jag hem :) 
 
nu sitter jag och väntar på att natalie ska bli klar hemma hos sin morsa så att vi kan åka till ica maxi igen, ska köpa lite jul ljus haha lite tidigt men jag måste ha nånting kult o se fram emot i det här höstmörkret!

2012-10-24 @ 23:02:39 / Allmänt

having the cozyness time


2012-10-24 @ 22:57:46 / Allmänt

onsdag

 
tjenare friends, det var ett tag sen! ska berätta lite vad jag gjort under den här veckan som jag inte bloggat :) i lördags åkte jag och frida hem till matilda och chillade, åt god mat och godis. vi spelade twister i ett tag oxå, sen åkte vi hem vid 11 typ :) det var kul och träffas när man inte gjort det på länge. de må jag säga.
 
alla andra dagar har jag bara varit i skolan typ, målat dekorativ målning och det blev awesome, ring mej om ni vill ha dekorativa grejer på väggen! haha fast idag åkte jag hem till natalie, vi va på en promenad och tog lite höstliga bilder. eller okej haha vi va ute 5 min och tog 3 bilder, typ. men de innan lät bättre :) de va ju en så himla kall dag idag.. 
 
 

2012-10-18 @ 22:45:00 / Allmänt

bild by natskew


2012-10-18 @ 21:57:43 / Allmänt

chokolate cake ♥

 
gud va jag längtar till höstlovet! bara en vecka kvar, i'm so excited. idag har jag varit i skolan och de gick bra jag satt och pluggade för en gångs skull ;) haha så jag fick sluta lite tidigare oxå.
 
när jag kom hem åkte jag och hämtade mina bröder från dagiset, jag fick köra tillbaka hem från dagiset, och jag måste säga att jag är awesome på att köra bil. när mamma kom hem så åkte vi till tullinge och handlade bakgrejer till kakan jag bakade, den här kakan är den bästa kakan man kan göra, så jävla god!
 
imorgon har jag tandläkare, ska operera in en kedja som ska dra ner min tand typ? förhoppningsvis sätter dom in rälsen imorgon oxå, jag är väldigt nervös och har googlat om tandställningar hela kvällen haha!

2012-10-15 @ 23:57:02 / Allmänt

måndag

 
hej! usch vilken jobbig dag jag haft det... känns som att världen håller på att gå under, not feeling very good alltså haha idag hade jag första skoldagen efter praktiken och de va ba jobbigt för jag va jättetrött och tvingades till att spackla hela dagen 
 
efter skolan gick jag en snabb runda inne i stan, kom hem vid 5. mormor va hemma hos oss och hon hade gjort världens godaste mat! sen somnade jag på soffan som en ängel :) nu ligger jag i sängen och önskar att jag vore trött heheeee, hejdå!

2012-10-14 @ 15:20:04 / Allmänt

I'm addicted to you baby

 
hej, här sitter jag och väntar på bättre tider.. haha skoja sitter och väntar på att de ska bli dags att börja gå till bussen, ska möta natalie i tumba och åka till skäris och titta runt lite. hoppas på att hitta
något fint :) kanske bloggar ikväll, om jag köper något för då finns det något att blogga om haha
 

2012-10-14 @ 03:24:10 / Allmänt

färjan gäääl

jag kan inte sova så tänkte att jag kunde blogga lite :) i torsdags bestämde jag och natalie för att åka på kryssning så vi åkte igår och kom hem idag, inte världs historiens roligaste kryssning men de va avslappnande må jag säga. förutom att några i korridoren gillade sjunga, jag menar skrika ramsor jävligt högt, nästan så att man fick tinnitus :)
 
äh skitsamma, jag suger på att blogga. vi ses systrar! haha
 

2012-10-10 @ 20:34:00 / Allmänt

tjenare

hej! jag har inte orkat blogga men nya förändringar kanske ändrar så att jag blir mer sugen på att blogga :) vi får väl hoppas på de. jag har iaf varit sjuk dom senaste 3 dagarna och imorgon är det dags för skolan igen! 
ja suget har inte riktigt kickat in än så jag avslutar här haha
 

2012-10-07 @ 12:43:00 / Musik

celia ft. mohombi - love 2 party

 

2012-10-04 @ 21:50:38 / Allmänt

hola amigos!

hej! jag har inte orkat blogga den senaste tiden, har inte haft något att skriva, har inte haft någon lust heller ;) under tiden jag ej har bloggat har jag praktiserat 3 veckor irad, imorgon är sista dagen där och de känns så skönt, jag har gått och lagt mej vid 9 tiden varje dag och vaknat jättetidigt så det känns bra att kunna sova ut nu! jag börjar förstå vad vuxna menar med att dom saknar skolan haha mer kult i skolan och man slipper vakna 5 varje morgon!
 
idag var jag hos natalie och de va verkligen supermysigt, det tycker jag. jag åt jättegod pastasallad! sen gick vi ner to the candyshop och köpte klubbor efter de hade vi partaj. vi lyssnade på konstig finsk musik och sånt som vi brukade lyssna på förut typ musik som vanligt folk får ont i huvudet av haha nej men good old tajms musik! 
 
imorgon är det en viktig dag ska ni veta! inte bara är de sista dagen på praktiken, nya jersey shore säsongen börjar imorgon! :D ska hem till natalie och se på de med henne. kanske äta gott? haha skall även kanske sola imorgon om jag slutar tidigare än 4 :) nu finns de inget mer att säga så jag bloggar när jag känner för att blogga igen haha, cyyyya!