2014-04-27 @ 14:52:00 / Shopping

Studentklänning

 
Jag har letat efter en fin studentklänning länge men det är sjukt svårt att hitta en. Men av en slump hittade jag en som jag vill ha på en Australiensk hemsida :D Så den på bilden har jag beställt, nu får jag bara hoppas på att den kommer i tid, vilket den borde göra, och att den passar :D Wohooo! 

2014-04-25 @ 10:29:03 / Musik

Rudimental - Free

 

2014-04-25 @ 10:16:41 / Allmänt

Godmorgon

 
Godmorgon! Vaknade vid 7 idag och tänkte faktiskt åka till skolan, men sen orkade jag inte fixa mig och sådär så jag stannade hemma. Jag åt precis frukost, jag åt apelsin och honungsmelon. Nu sitter jag här och lyssnar på musik. Försöker få alla som ska komma på min skiva att betala typ haha. Men de känns inte som att någon vill komma så känns fett onödigt att ens försöka haha. Bara 2 veckor kvar till skivan typ haha usch.
 
Idag kommer Emil hem från Finland, det har varit så tyst utan honom, han är den som gör ljud här hemma haha. Ikväll kanske jag ska ut på krogen, men först måste jag prata med dom på jobbet. Have a nice day!

2014-04-24 @ 21:50:55 / Allmänt

Divergent

 
Halloj! I tisdags va jag så trött att jag bestämde mig för att stanna hemma från skolan, så istället övningskörde jag till Skansundet med Petri och där solade vi ett tag, det blev fett varmt! Sen övningskörde jag hem till Sara, meningen va att vi skulle åka och träna men vi bokade halkbana och solade istället men sen gick vi ut och jogga eller promenera haha..
 
Igår jobbade jag först på morgonen till kl 11. Åkte hem till Natalie där vi åt lite lunch, efter maten tittade vi på Awkward som äntligen hade premiär igen haha. Vi väntade på att tiden skulle gå och sen vid 4 började vi åka mot stan där vi mötte upp Ellu. Vid bion va det fett lång kö, kanske för att det va en gratis förhandsvisning med goodiebags haha. Vi såg Divergent som ni kanske redan fattat och den va jävligt bra den borde alla se! Man fick Loka, en choklad grejs, en gratis biobiljett till Transcendence och typ en biljett så att mam kan hyra en gratis film i goodiebagen :)
 
Idag har jag oxå jobbat. Tänkte först gymma efter jobbet men jag åkte hem istället och gick på en långpromenad och sen lite magövningar hemma. Efter allt dedär gick jag och hämtade Rasmus från skolan och sen kom mamma och vi åkte till det nya shopping stället i Kungens Kurva, jag köpte en tröja. Peace!

2014-04-21 @ 21:41:54 / Allmänt

Måndag

 
Helloo! I fredags jobbade jag och efter jobbet åkte jag till Skäris med Sara och köpte en ny sportbh och en blus. Sen åkte vi till gymmet :) Lördag jobbade jag, en av dom som jobbar där skar sitt finger illa och det va blod överallt haha usch det va äckligt! Hon fick åka till sjukhuset så jag va tvungen och jobba ända till kl 2, sen fixade mamma ett rum till mig där jag somnade en stund innan vi åkte hem. Igår jobbade jag, efter jobbet visade mamma hur man bäddade sängar där och sen hjälpte jag henne bädda sängar tills Petri och familjen hämtade mig. Vi åkte till Tuuli, Tilda fyllde år så vi satt och åt mat och fika ute i det fina vädret. Efter kalaset åkte vi hem till våra gamla grannar och åt ännu mer mat, det va asgott med grillat! Idag åkte jag till jobbet och jobbade till kl 1. När jag kom hem började mina ögon klia av pollen och det är lika hemskt varje gång för jag blir så svullen haha. Mamma och jag åkte till Ica Maxi och köpte ögondroppar och mer medicin och sen vidare till Rusta. Nu ligger jag i sängen men ska nu gå och ta ett bad och sen gå och lägga mig, är sjukt trött efter helgen! 

2014-04-16 @ 17:44:38 / Allmänt

Onsdag


 
Hej! Har varit förkyld under hela lovet tills idag typ men jag har ändå varit ute och gjort grejer haha. I söndags jobbade jag helt sjuk, sen va jag hemma hela dagen och vilade. Måndags mötte jag upp Natalie i Huddinge och gick sen till Hemköp och lämnade cv. Sen åkte vi hem till henne och chillade ett tag sen kom mamma och hämtade mig och vi åkte hem. Igår åkte jag, pojkarna och Petri till mormor och lämnade en blomma men hon va inte hemma så det blev en surprise för henne när hon kom hem haha. Efter mormor åkte vi och lämnade en blomma hemma hos Petris mormor och hon va hemma haha! Sen åkte vi till Rusta och jag köpte hårprodukter. Jag fick övningsköra hem därifrån och det gick bra även fast jag va fett stressad över att det va jättemycket bilar haha. På kvällen åkte jag till Tumba med mamma, jag köpte en klänning och 2 nagellack.
 
Idag har jag varit med mina bröder hela dagen. Vid 10 åkte vi till Skärholmen och tittade runt lite innan vi åkte till Heron och åt lunch på donken, dom har faktiskt en god ceasarsallad och den är inte så dyr heller haha. Sen väntade vi på att bion skulle börja. Vi tittade på Rio 2 och den va väl mysig haha. Mamma hämtade oss och vi kom hem för inte så länge sen. 
 
Nu har jag varit sjuk i några dagar så jag har haft ångest för att jag inte kunnat gymma så imorgon ska jag åka på morgonen och hårdträna! Ska svettas som en gris. Efter ska jag åka till mormor med familjen :) Fredag, lördag, söndag ska jag jobba :D Nu ska jag titta på film, peace.

2014-04-12 @ 20:07:53 / Allmänt

Lördag

 
Hej! Tisdags va jag på skiva, det va kul! Det jobbiga va att vi kom hem till Sara vid halv 5 haha. Dagen efter tog vi det lungt och åt glass och tittade på Grease. Vid 2 åkte jag hemmåt för att hämta Emil och Rasmus,  Rasmus hade fika i skolan och han va så glad och visade vad han gjort och bakat haha. I torsdags va jag bara i skolan tror jag, kommer inte ihåg haha. Igår va jag i skolan och slutade efter lunch, mötte Sara i Skanstull och tittade runt lite i ringen innan vi åkte till Stadshagen för att skriva kontrakt för ett jobb. 
 
Idag vaknade jag kl 6, åkte sen till jobbet och jobbade i 5 timmar. Efter jobbet åkte jag till gymmet med Sara. Började känna mig sjuk där IGEN. Åkte med mamma och Emil hem till mormor och fikade och nu ligger jag i min säng och är helt slut haha. Nu ska jag titta på gladiatorerna, hejdå!

2014-04-08 @ 11:01:51 / Allmänt

Tisdag

 
Hej. Satte mig vid datorn för att plugga och jag har bara spelat pet rescue och har inte ens öppnat uppgiften. Det är mindre än 2 månader kvar tills studenten och jag har världens panik över det här. Jag har funderat hela morgonen på hur jag ska fixa allt tills studenten, usch haha.
 
Jobbade hela helgen så jag gjorde inget annat än att vara hemma typ. Igår trodde jag att jag va ledig men tydligen hade vårt schema ändrats och jag fick ett sms från min lärare på morgonen som säger att vi har ett nytt schema, och han tror att jag vaknar till det på min lediga dag och ba ja men va kul nu åker jag till skolan haha. Istället åkte jag till gymmet med Sara och det va sjukt jobbigt igår haha. Efter gick jag hem till Natalie och vi tittade på en film, kommer inte ihåg va den hette men det va en parodi på paranormal activity haha. Mamma hämtade mig vid 4 och vi åkte hem. På kvällen gjorde jag kokosbollar med Rasmus. 
 
Nu sitter jag här. Jag tror att jag ska åka till gymmet snart och sen måste jag handla hårfärg oxå, kan inte hantera min utväxt längre haha. Ikväll ska jag på studentskiva med Saris, ganska otaggad men hoppas på att bli taggad innan dess haha.

2014-04-04 @ 21:28:58 / Allmänt

Jellooo

 
Hej! Jag har så tröttnat på att blogga nu, jag gör exakt samma saker varje vecka typ och det är att sova, åka till skolan och träna så jag känner att det inte finns jättemycket att blogga om men det som är lite mer speciellt eller aa  speciellt och speciellt då haha men iaf det är att jag tapetserat mitt rum och att jag träffade Natalie efter jobbet idag och åt en glass i solen bland annat haha. Tog en fika igår efter gymmet oxå haha. Okej det här inlägget är ju helt rörigt så jag avslutar här haha. Tar en bloggpaus fast att jag uppdaterar lite då och då typ haha.

2014-04-01 @ 21:58:41 / Allmänt

Tisdag

 
Hej! Igår va jag ledig så jag åkte till Skärholmen med mormor och köpte ett par byxor och nya skor :) Efter all shopping gick vi åt thaimat, åt nån kycklinggrejs med ananas, jättegott! Sen följde jag med mormor till Hallunda och mataffären. Varje gång jag följer med henne till mataffären så passar hon alltid på att köpa allt som är tungt för att hon vet att jag bär hahaha. Vid 6 åkte jag till gymmet och gymmade med Sara och Ana!
 
Idag har jag varit så trött, fick knappt upp ögonen haha. Åkte till skolan och hade svenska, slutade 11 och då åkte jag och åt lunch och sen hem. Precis när jag hade lagt mig ner och skulle somna kom Petri och ba nu ska vi övningsköra, så det gjorde vi och det gick bra! Efter körningen så somnade jag och mamma väckte mig efter ett tag och sen körde hon mig till gymmet :) Och nu är jag här! Hejdå!