2014-02-26 @ 08:57:19 / Allmänt

God morgon

 
God morgon! Här är jag vaken jättetidigt härligt haha. 
 
I måndags fyllde min morbror år så vi va och firade honom, han bjöd på grekisk mat vid Willys haha. Åkte och skaffade gymkort oxå så nu jävlar ska jag träna!
 
Igår åkte jag till Skärholmen med Sara för att hitta nånting att ha på sig idag på kryssningen. Hittade inget jättespeciellt, blev inte jättenöjd men det får funka haha. Köpte en blå transparent tröja, örhängen och lashes. Efter shoppandet åkte vi till Saras pappas jobb och åt pizza sen körde dom hem mig och hemma vilade jag haha.
 
Nu idag börjar jag känna att jag inte är så sjuk längre haha. Lite snor är det kvar och lock för örat men jag mår bra så det passar bra inför dagens planer. Ikväll åker jag på kryssning med mina gamla klasskompisar och det ska bli kul! Nu ska jag titta om första avsnittet av nya säsongen av The Valleys har kommit *hoppas hoppas* haha. Hejdå!

2014-02-23 @ 15:45:41 / Allmänt

Söndag

 
Hej! I torsdags mötte jag Sara i Tullinge kl 10 och handlade färdigmat och sen tog vi bussen hem till henne. Jag dammade hennes rum och hon gjorde en av mina engelskauppgifter haha. Vi fixade oss och sen åkte vi in till stan och mötte upp Frida, Kajsa, Vicci och vår gamla lärare. Vi satte oss på ett fik och pratade i några timmar, det va kul! Fredags orkade jag inte vakna så jag sjukanmälde mig fast den åkte jag och åt lunch med Hussein ändå sen åkte jag hem igen. Kände mig lite krasslig i fredags och sen när jag va hos min mormor kom förkylningen och febern igen... Igår vilade jag hela dagen sen mötte jag upp Natalie och gick hem till Ellu och hängde där ett tag. Sen åkte vi hem för jag skulle jobba idag men jag ringde och sa att jag va sjuk för förkylningen blev värre och febern kom tillbaka. Idag hämtade mamma och Petri mig, dom kom hem från en kryssning idag och jag fick 2 till muminburkar :D Nyss va vi på Biltema och sen va vi och tvättade bilen. Nu ska jag vila så att jag hinner bli frisk till kryssningen på onsdag! 

2014-02-19 @ 20:29:00 / Allmänt

Onsdag

 
Hej! Igår gjorde jag det jag redan berättat. Mötte Sara i Skanstull efter lunchen och sen åkte vi till stan och tittade runt och testade lite jeans och sen hittade jag ett par sköna på Bikbok som va super flexiga haha fick med mig 2 tröjor oxå haha. Sen gick vi åt i Kungshallen, vi åt libanesisk mat och det va asgott.
 
Idag har jag bara varit i skolan. Åkte hem efter lunchen orkade inte vara kvar till 2 idag haha. Mormor kom hit på besök oxå det va mysigt. Anmälde mig till risk 1 nyss med Saris :D

2014-02-17 @ 19:20:42 / Allmänt

Solig måndag ♥


 
Hello! Jag har jobbat hela helgen. I lördags efter jobbet åkte jag hem till Natalie och vi åt frukost/lunch sen köpte vi chips och massa kinderägg haha. På kvällen tittade vi på Melodifestivalen och efter det gick jag och la mig. Vaknade tidigt igår och åkte till jobbet, trodde jag skulle få åka en buss raka vägen men det fick jag icke haha fick åka runt hela huddinge och stuvsta, men det gick ganska smidigt ändå haha. Sen åkte jag till mormor, där mamma och mina bröder va haha. Mormor hade gjort tacos det va mums! Somnade på soffan och när jag vaknade va inte mormor eller familjen där och jag ba eh hello? Hahaha. 
 
Idag har det varit jättefint väder yaaay :D har varit i skolan idag oxå men sen orkade jag inte va där på förmiddagen så jag gick på tidig lunch och tittade runt i Globen innan jag gick och åt med en kamrat. Slutade halv 3 och nu är jag här. Imorgon ska jag till skolan på morgonen och redovisa Saras tal hahaha. Har tandläkare vid 11 så ska dit då och sen ska jag träffa Sara och handla byxor. Jag har inte ett endaste par byxor som är hela eller som passar mig i min garderob haha. Nu ska jag plugga lite haha. Nej skoja. Hejdå.

2014-02-14 @ 21:16:21 / Allmänt

Alla ♥ dag

 
Hej! Slängde precis bort polkagris handtvålen, nu är julen över.. tragiskt.. haha skoja, men jag slängde den haha. Idag har jag varit i skolan slutade 2 och sen åkte jag raka vägen hit och hämtade Rasmus från skolan. Spelade tv-spel med Rasmus och hans kompis en liten stund och sen kom mamma med vita rosor till mig och en kebabrulle, den va fett god haha.
 
Nu tittar jag på Fångarna på Fortet med Rasmus och Emil. Ska snart ta en dusch och sen gå och lägga mig. Upp tidigt imorgon och jobba, love life haha. 

2014-02-13 @ 21:39:02 / Allmänt

Torsdag

 
Hej! Som jag sa så va jag på inventeringar i början av veckan, dock sa jag fel haha på måndag va jag i Nacka och på tisdagen va jag i Skanstull ;) Sara följde med mig till skolan oxå och hämtade mina betyg till igår då jag va på intervjun på Friends Arena haha. Sen har jag umgåts med mummo och familjen. 
 
Idag efter skolan så åkte jag hem till Natalie. Vi va bara hemma och tittade på Bad Girls Club och tog det lungt. Mamma hämtade mig vid 4 och sen hämtade vi boysen från dagis och skolan. Nu hemma har jag bara lyssnat på min ljudbok och städat och bytt till nya gardiner som blockerar ljuset såååå skönt!

2014-02-09 @ 20:26:41 / Allmänt

Nytt utseende

Nu har jag bytt utseendet på bloggen igen, var inte nöjd med den förra. Inte för att jag är jättenöjd med den här heller men så får det vara nu! Bilderna i dom gamla inläggen ska inte vara så stora men jag hoppas att det går att lägga in mindre i dom nya inläggen haha. Hejdå.

2014-02-09 @ 19:46:33 / Allmänt

Söndag

  
 
Hej! Har inte gjort så mycket sedan sist :) Varit i skolan och så, i fredags hade jag matte och jag fixade mig ett betyg i matte 2a så nu är det lite mindre kvar haha.. På kvällen tittade jag på Fångarna på Fortet och spelade spel med mina bröder haha. Igår träffade jag Sara, vi promenerade från Tullinge till Flemingsberg. Vi gick till Pulsen och handlade pluggmat typ? Haha. Sen tog vi bussen till Sara och försökte plugga, gick inte så bra men lite fick jag gjort iaf. Klockan blev sedan 8 och då tittade vi på Melodifestivalen, efter det åkte jag hem och gick och la mig direkt. 
 
Idag vaknade jag halv 7, och sen åkte jag och mamma till jobbet och så jobbade jag till 12. Kom hem och tittade på när Rasmus spelade, försökte hålla mig vaken med det gick ju som det gick haha. Nu har jag tittat på How I met your mother bloopers. Skickade precis in mitt cv till Friends Arena om att arbeta som en publik värd, under veckan ska jag få tid till en intervju tror jag haha.
 
Imorgon har jag inventering igen, Lindex i Skanstull denna gång :) På tisdag har jag en i Nacka, blööö.

2014-02-05 @ 22:04:13 / Allmänt

Onsdag

Jag hinner inte lägga in en bild!
 
Tja, jag sitter i soffan och kollar på Mia på Grötö. Ganska tåkigt haha. Väntar på att Paradise Hotel ;) Idag har jag bara varit i skolan typ. På förmiddagen så kollade jag på serier och försökte hålla mig vaken, kan va så att jag slumrade till där en sekund haha och min klasskompis satt brevid mig och snarkade hahaha. Sen åt vi lunch och efter det påbörjade jag mitt gymnasiearbete och det känns bra och det känns inte som att det kommer va så svårt som jag trodde för det är mer praktiskt än teoretiskt. Nu börjar Paradise så jag avslutar här, tyvärr.

2014-02-04 @ 22:42:43 / Allmänt

Bajsbild yeeees

 
Hejsan! Just nu sitter jag och tittar på Paradise Hotel, så jävla spännande haha. Igår va jag i skolan och hade en lång dag men det va en bra dag, bättre än det varit på länge iaf :) Men som sagt så hade jag ju en lång dag så jag tog självklart en tupplur när jag kom hem haha. Mamma väckte mig och ville åka och handla bullar till våra gäster, våra gamla grannar då haha. 
 
Idag hade jag ett jobb på Lindex i Högdalen haha. Det va en inventering och det va helt okej bara att man fick ont i ryggen efter ett tag. När jag slutade åkte jag hem till Natalie och vi åt lunch sen åkte vi hem till mig och jag försökte klura ut hur man gör nån bankgrej, gick inte så bra så jag gav upp och vi åkte till Tumba och minglade, haha skoja. Hejdå.

2014-02-02 @ 20:22:00 / Allmänt

Helgen

     
 
Hej! Denna helg har varit en partyhelg haha. Åkte inte till skolan i fredags för vi skulle till tingsrätten så det kändes onödigt. Stannade hemma och städade istället. Efter städandet åkte jag och mamma till Mio och köpte lampor sen åkte vi till Tumba och köpte mat. När vi kom hem började jag fixa mig och så och sen väntade jag på att Kajsa, Vicci, Sara och Ewa skulle komma hit. När alla hade kommit satt vi och pratade och drack lite innan vi åkte vidare till Daam där vi även mötte Frida. Där märkte Kajsa att hon tappat bort sitt körkort så hon kom inte in, stackarn! Vi drack en cider och en shot innan vi gick vidare till Toxic och där drack vi ännu mer. Sen började vi dansa och gjorde det ett tag innan vi va tvungna att springa till bussen haha. Fyllan slog till på bussen fyi hahaha. Men i övrigt va det en rolig utgång :)
 
Igår vaknade jag och va bakis men det gick över efter ett tag. Åkte till Biltema med mamma och boysen. Emil ville köpa ett par snickarbyxor, så han har gått runt här med dom och varit en byggarbetsledare som han säger, söt haha.  Hemma va det ba att börja fixa sig igen sen körde mamma mig hem till Natalie och sen tog vi bussen till Hallunda där vi gick på Natashas födelsedagsfest. Blev så himla trött sen så jag och Natalie åkte hem ganska tidigt haha.
 
Idag har jag typ bara legat i sängen och läst sen tittade jag på The Carrie Diaries,  Teen mom 2 och Bgc :D Nu ska jag duscha! Tjingeling