2014-02-02 @ 20:22:00 / Allmänt

Helgen

     
 
Hej! Denna helg har varit en partyhelg haha. Åkte inte till skolan i fredags för vi skulle till tingsrätten så det kändes onödigt. Stannade hemma och städade istället. Efter städandet åkte jag och mamma till Mio och köpte lampor sen åkte vi till Tumba och köpte mat. När vi kom hem började jag fixa mig och så och sen väntade jag på att Kajsa, Vicci, Sara och Ewa skulle komma hit. När alla hade kommit satt vi och pratade och drack lite innan vi åkte vidare till Daam där vi även mötte Frida. Där märkte Kajsa att hon tappat bort sitt körkort så hon kom inte in, stackarn! Vi drack en cider och en shot innan vi gick vidare till Toxic och där drack vi ännu mer. Sen började vi dansa och gjorde det ett tag innan vi va tvungna att springa till bussen haha. Fyllan slog till på bussen fyi hahaha. Men i övrigt va det en rolig utgång :)
 
Igår vaknade jag och va bakis men det gick över efter ett tag. Åkte till Biltema med mamma och boysen. Emil ville köpa ett par snickarbyxor, så han har gått runt här med dom och varit en byggarbetsledare som han säger, söt haha.  Hemma va det ba att börja fixa sig igen sen körde mamma mig hem till Natalie och sen tog vi bussen till Hallunda där vi gick på Natashas födelsedagsfest. Blev så himla trött sen så jag och Natalie åkte hem ganska tidigt haha.
 
Idag har jag typ bara legat i sängen och läst sen tittade jag på The Carrie Diaries,  Teen mom 2 och Bgc :D Nu ska jag duscha! Tjingeling  



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo