2013-06-20 @ 21:54:15 / Allmänt

I'm bored

  
  
 
Hej! Har inte bloggat på ett tag nu igen haha. Kör på en sån här lista eller vad det nu är igen :) 
 
Torsdag förra veckan: Jag och mamma åkte ner till Josefine och dom :) Josefine och Eric tog studenten! Vi gick på utspringet som var jävligt kul med musik och konfetti. Tittade på när dom åkte iväg med sina flak. Hemma hos dom satt man och drack champange och väntade på att dom skulle komma hem :) När dom väl kom hem så började vi äta, det fanns paj, sallad och piroger, jättegott! Efter ett tag var det dags att gå ner till den ända krogen som fanns på hela stället :) haha. Rätt så kul att vissa visste vem jag och hennes kusin var innan vi ens träffat personerna haha. Sen kom Josefine och Eric och vi drack och dansade ett tag sen promenerade vi hem vid kl 1.
 
Fredag: Vaknade tidigt och var fortfarande lite full haha. Josefine packade väskan sen var det dags att åka hemmåt igen. När vi kom hem så sov vi ända till kvällen haha.
 
Lördag: Vi blev hämtade på morgonen och åkte till Skansken. Där var det drop in bröllop så vi stog och väntade på att få se hennes mamma gifta sig! Efter vigseln satte vi oss ner och åt kycklingsallad, asgott! Gick runt där lite och tittade på djuren, kom hem sent och var jätte trötta.
 
Söndag: Josefine kände sig sjuk så hon åkte hem på morgonen. Tittade på film typ hela dagen. Sen gick jag ut med Natalie, minns inte vad vi gjorde dock haha. Eller jo vi va på Ikea och tittade runt och fikade för 5 kr!
 
Måndag: Jobbade hela morgonen. Åkte sen hem till Natalie och vi visste inte vad vi skulle hitta på, vi gick ner till affären och köpte godis och tänkte se på film men sen skrev Ellu, så vi åkte dit och drack vin med dom :) Åkte sen hem till Natalie och sov över.
 
Tisdag: Va hos tandläkaren, kul!
 
Igår: Jobbade hela morgonen igen! Kom hem och sov. På kvällen körde mamma oss till mormor där vi sov över :)
 
Idag: Gjorde inget speciellt på dagen, var och handlade med mormor och mina bröder. Sen kom mamma och vi åkte till Slagsta och dom badade och jag doppade fötterna, askallt i vattnet. Och nu sitter jag här.
 
Det var jobbigt att skriva, fyfan haha. Vet inte vad jag ska göra nu, fett bored. Hejdå!
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo