2013-06-07 @ 18:14:18 / Allmänt

Hej på er

  
  
 
Hej! Varit mycket nu så har inte hunnit blogga riktigt :) Men de kommer bli mini bloggpauser nu när det är sommar haha.
 
Var på kiss konsert i lördags :) Jag som inte ens gillar kiss tyckte det var kul! Haha. Jobbade hela den helgen så jag var skit trött på konserten, blöt oxå för innan det var vi och tittade på min moster som sprang stockholm maraton och det spöregnade haha.
 
Har varit ledig från skolan hela den här veckan, och det har varit så skönt!
Måndag: Åkte med Natalie till Skäris och Ikea, köpte ett par shorts och 2 glass skålar typ :)
 
Tisdag: Emmi tog studenten. Vi åkte till hennes utspring på morgonen, väntade på att hon skulle springa ut, sen va vi där ett tag och tittade på när hon skulle åka iväg med sitt flak :) Promenerade till hennes mottagning, satt där och väntade på henne och drack champange och cider, det var jättekul och det var jättegod mat :)
 
Onsdag: Mötte upp Natalie, Claudio och Filip i Tumba. Vi gick sen till Tumba gymnasium där Michaela sprang ut :) Det var kul det oxå, längtar sååå till min student haha. Efter utspringet satt vi i Tumba ett tag innan alla åkte vidare. Vi skulle ut på krogen men de blev inget, vi fick veta de efter att vi stressat och sminkat oss haha. Men de va tur det för jag glömde min plånbok hemma haha.
 
Torsdag: Åkte till Skäris med Natalie och köpte engångsgrill sen grillade vi kött och korv. Satt i solen ett bra tag, det var sjuuukt skönt! 
 
Nu sitter jag här, gjorde precis en lasagne men den smakar inte lasagne haha. Senare ikväll ska jag ut på krogen, WOOP WOOP!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo