2014-03-31 @ 00:30:54 / Allmänt

Söndag

 
 
Halloj! Fredag: Jag åkte till skolan och jag fick träningsskor av min kompis :D Så snäll! Haha. Efter skolan handla vi på systemet och sen åkte jag till Tullinge och mötte upp Saris. Vi åkte och hämtade pojkarna från skolan och dagis. Hemma hos mig åt vi lite och sen fixade vi oss och åkte hem till Kajsa och sen kom Frida och vi förade innan vi åkte till stan och dansade :) Kom hem ganska tidigt typ kl 2 haha.
 
Lördag: Vaknade tidigt och började baka en tårta och det tog lång tid haha. Vid 3 kom det lite gäster hem till oss och vi firade min födelsedag :) Fick massa roliga presenter :D På kvällen åkte jag och Natalie mot stan och mötte Emmi och Ellu och firade lite mer haha. 
 
Idag: Vaknade ganska tidigt hemma hos Natalie. Mamma kom och hämtade mig vid 11 och vi åkte och lämnade hem Tilda och drack lite kaffe hos moster en snabbis :) Sen åkte vi på en liten shoppingrunda och köpte benskydd till Rasmud och skor. Sen åkte vi till mormor och tittade om hon hade bilder på mig när jag va bebis till studentplakatet haha. Nu orkar jag inte skriva mer hejdå haha.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo