2014-03-07 @ 12:58:10 / Allmänt

Jason Derulo

 
Ursäkta för dålig bloggning! 
 
Söndag: Petri ringde och väckte mig och sa att jag måste skynda mig till Friends Arena för att gå på utbildning. Så jag fixade mig fort och åkte iväg. Dom hade redan börjat när jag kom dit men jag missade inte mycket. Vi släckte med brandsläckare och gjorde hlr haha. Efter utbildningen mötte jag upp Sara i Tullinge och sen åkte vi till Fryshuset ännu en gång för att se Jason Derulo. Vi va där en timme innan insläppet igen och det va myyycket mer människor än i lördags haha. Men det va en bra konsert inte lika bra som John Newman men vi hade det kul och dansade massa.
 
Måndag, tisdag, onsdag: Har inte gjort så mycket under dom här dagarna har bara gymmat och tagit det lungt om jag kommer ihåg rätt hahaha.
 
Torsdag: Igår åkte jag till skolan och vi orkade inte plugga så vi tittade på en film. Tror den hette Date and Switch, helt okej film haha. Sen åkte vi till lunchen och Sara kom oxå. Sen åkte jag till Skärholmen och träffade Natalie, vi tittade runt i affärerna och det är så himla typiskt att det har kommit in fina kläder när jag inte har pengar haha! Vi åkte till Kungens Kurva och tittade runt där lite oxå innan vi åkte hem till Natalie. Och på kvällen gick jag och gymmade med Ana :)
 
Idag snart ska jag åka och möta upp Sara och vi skulle fira hennes birthday idag men de blir bara hon, jag och en tårta tror jag haha



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo