2013-12-01 @ 22:26:28 / Allmänt

Helgen

 
Hej! Ursäkta min dåliga uppdatering men det har faktiskt varit full rulle hela helgen haha. I fredags va vi och firade Ellu, vi va nyktra hela kvällen och vem visste att det kunde va kul så ändå haha. I lördags åkte jag och Natalie först till her old place och hämtade Michaela och Claudio sen promenerade vi till Tumba oplötsligdateringll Skäris. Claudio bjöd på lunch så vi åt pizza och det va mums! Efter det åkte vi till Kungens kurva och letade efter julklappar, fick med mig 2 klappar, en till mamma och en till Rasmus och Emil :) Sen promenerade vi till mammas jobb och väntade på att hon skulle sluta, sen körde hon hem oss. När vi kom hem hade Petri disco här och jag ba this sucks så jag böt till julmusik och då blev allting jättemysigt haha.
 
Idag va jag och jobbade va sjukt mycket gäster idag så det va jättestressigt! Slutade kl 2 men jag stannade kvar och väntade på mamma. Vi va och handla på Willys oxå,  köpte godis och dekorationer till pepparkakshuset. Så hemma gjorde jag och Rasmus huset :) 
 
Mamma och Petri gick och la sig för 1-2 timmar sen och nu helt plötslig är dom i köket och gör oväsen hahaha wtf. Ska gå och se va fan dom håller på med nu haha. Toodles!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo