2013-12-31 @ 00:38:15 / Allmänt

Kusin häng

 
Hej! Va ju som sagt hemma hos min moster i lördags och hade lite julmys. Vi åt god mat och sen delade vi ut klapparna och öppnade dom :) Fick 600 kr och body lotion, en sån som jag redan köpte fast mango och papaya :D Efter ett tag va det dags att åka hem och Tilda följde med oss hem, jag fick köra hem därifrån och det gick helt okej förutom att vi höll på att dö en gång hehe.
 
Igår körde Petri oss till Skäris och vi tittade runt en liten stund och sen kom mormor oxå. Jag bjöd dom på lunch och sen promenerade vi till Ikea. Sen åkte vi hem när mamma slutade och kom och hämtade oss :) Fick med mig en skjorta från rean. 
 
Tilda ville sova över en till natt så vi byggde lite lego med Rasmus och Emil, kändes som att jag hade lite feber igår och imorse va det lite sådär mår jag bra eller inte? haha. Tilda åkte hem vid 2 och sen slappade jag. Åkte till Tumba med mamma, vi skulle handla i mataffären men vi hittade mormor bland alla människor och då kom vi självklart inte därifrån på några timmar haha. Fick med mig ett par skor och 2 mascaror till mig och 1 till Natalie för 10 kr haha. Sen körde vi hem mormor och nu är jag här och ska snart gå och lägga mig så att jag orkar med morgondagen haha. Hejdå.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo