2013-12-26 @ 23:08:59 / Allmänt

Bra jul

 
Halloj! Hoppas ni haft en bra jul! Jag kan säga att vi hade det helt okej :) Det gick så fort att man nästan inte ens hann njuta haha. Det började med att jag och Petri åkte iväg för att handla och tvätta bilen, och jag fick köra :D Sen hämtade vi mormor och Jari. Kom hem precis lagom till att våra andra gäster kom. Vi tittade på Kalle anka och efter det mumsig mat, julmat är typ to die for haha. Efter ett tag kom tomten och alla klappar delades ut. Blev jättenöjd över mina klappar :D Fick en trapphylla, kläder, väska, sminkgrejer och massa annat :)
 
Igår tog vi det lungt hela dagen, spelade ps3 för det mesta haha. På kvällen körde mamma hem mig till Natalie och där spelade vi tv-spel igen haha. Somnade ganska sent och vaknade idag kvart i 9 :) Vi åkte till mellandagsrean och väl där märkte vi att affärerna öppnar 11 och vi va där kvart i 10 hahaha. Fick med mig lite kläder och blev helt okej nöjd om man tänker på att det inte va så bra reor. Köpte en klänning, 4 tröjor, massa tunna ringar, handcreme och en body lotion som luktar smarrigt som fan! Efter Skärholmen hämtade mamma och mina bröder mig från Natalie sen åkte vi till Heron, vi skulle kolla på bio men den filmen hade inga visningar idag så vi köpte biljetter till imorgon :) Vi åkte hem till mormor och fikade istället. När vi kom hem tittade jag och mina bröder på Scoobydoo.
 
Nu sitter Emil och borstar mitt hår, helt frivilligt haha. Han har gjort det ett bra jävla tag nu, he seems to love it hahaha. Medans han borstar är jag inne på Tumblr och tittar på fina bilder haha. Imorgon ska vi ju på bio, sen ska jag träffa Noelle en stund. Får se vad vi hittar på :) Toodles!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo