2014-12-01 @ 21:01:00 / Allmänt

Måndaaag

Heyheyhey, länge sen ;) Har inte orkat blogga på den senaste tiden, har haft sååå mycket att göra! Jag har jobbat ganska mycket nu. Så har jag även hållt på massa med körkortet och uppkörningar, klarade det till slut för en vecka sen haha :D 
 
Och förra helgen va jag i London helt alone och träffade mina kusiner och sådär, it was a really good time. På fredagen gick jag runt och shoppade helt för mig själv och det va ju mysigt! Sen åkte jag till min kusin och sen vidare till en pub och vi drack och oj va full jag blev haha. Lördag morgon skulle jag åka och titta på min kusin när hon spela basket men så blev det inte för jag mådde inte bra haha men sen mötte jag upp dom vid 1 och promenerade till där fotbollsmatchen vi skulle se va. Det va Chelsea - WBA vilket inte säger mig nånting men de skulle va life changing sa min kusin (det va det inte) men det va kul ändå haha alla va så arga haha.
Och det va väl allt roligt från den resan typ :)
Längtar tills jag får åka dit igen som är snart :D O januari ska jag åka dit med Ewa! Resan är bokad och klar! Jag är besatt av London aså wow.
 
Nu börjar Big Brother byyyyeeeee
 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo