2014-10-20 @ 22:51:45 / Allmänt

Måndag

  
Hej! I fredags åkte jag in till Gullmars och mötte upp Hussein, vi gick och köpte alkohol för 682 kr (cray). Sen åkte vi till skolan och hälsade på, va där en liten stund och åkte sen till Subban och åt en macka som på gamla goda tiden. Nu när man inte går i skolan så saknar man det, fortfarande helt heartbroken över det där sen studenten haha. Efter maten promenerade vi till Gullmars och mötte upp Ewa och gav henne drickan och åkte sen hem.
 
Lördag: Började jobba kl 6 på morgonen, det va fan skönt och börja tidigt. Slutade 11 och åkte sen hem, eller? Kommer inte ihåg haha. JO, jag övningskörde. Jag körde först Emil till ett kalas och sen hämtade vi mummo och åkte till Tumba där jag och Ana stannade, köpte en ny bh för mina bara försvinner, jag fattar inte vart fan dom försvinner?! Sen åkte jag och Ana hem till dom för självklart glömde jag nycklarna hemma så fick följa med dit och äta lite mat :)
 
Söndag: Värdelös dag, jobbade 12-21. Värdelöst.
 
Idag: Vaknade imorse och gick en promenad med hunden. Sen fixade jag mig lite och åkte iväg till Segeltorp. Gick på en intervju. Tror ni inte det började spöregna när jag gick av bussen där borta? Och så skulle jag ta fram gps och hitta dit på 10 min i regnet, kaos haha. Men väl där så va allt bra, kändes som att jag gjorde en great intervju ;) Sen åkte jag och hämtade Rasmus från skolan och sen dess har jag suttit här och drömt bort mig till London, varför har ingen pengar till en resa till London med bästa mig? Värdelöst. 
 
Imorgon ska jag träffa min babe bästis Natalie, ska säga upp mitt gymkort för det är rätt värdelöst, ska skaffa på nåt annat ställe, vem pallar gymma i Flempan där det stinker curry när man kan gymma på ett bättre ställe närmare hem lixom haha. Sen vet jag inte vad vi ska göra, bara ha det jävligt kul antar jag.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo