2014-10-05 @ 12:18:00 / Allmänt

Hello


 
Hej! Det är så jävla svårt och skriva ett inlägg när det var ett tag sen sist, det finns så mycket att berätta men ändå inte och sen vet man inte hur man ska börja haha. 
 
Jag och Natalie åkte ju till Ullared förra fredagen, jag åkte hem till henne på torsdagen efter jobbet och sen skulle vi försöka sova och det gick ju bra... haha. Efter att jag rullat runt i flera timmar så fick jag väl en timmes djup sömn och sen vaknade vi vid halv 4 (?) och åkte till Skärholmen där bussen plockade upp oss. När vi kom fram till Ullared såg det fett litet ut haha. Båda tyckte att det va lite överskattat men vi tyckte ändå att det va amazing, och det va så mycket folk att båda ba men sånt finns hemma för ungefär samma pris så vi fick inte med oss allt som vi nu i efterhand ångrar att vi inte köpte haha. Men snart har jag förhoppningsvis körkort så får vi åka igen. Det va en kul roadtrip, med den bästa kompisen ever som älskar mig och som finns där för mig och really loves me to death <3 hahaha.
 
I tisdags (?) kom Kajsa hem till mig och vi gick en promenad med hunden. Sen åkte vi till Ikea och åt lite mat, sen åkte vi till Skärholmen och tittade runt lite, hittade dock inget. Men jag köpte en piercing för jag hade svalt min kula. Kajsa körde en spontanare och piercade naveln haha. Sen körde hon hem mig :)
 
I torsdags hade jag körning på körskolan och det börjar gå sjukt bra! Efter körningen mötte jag upp Natalie och sen åkte vi till Rusta i Alby och jag köpte lite ljusgrejer och sen bestämde vi oss för att åka till Kungens Kurva istället och där köpte jag lite mer ljus haha.
 
I fredags åkte jag hem till Noelle vi köpte lite frukt och choklad, vi hade i hårinpackning och ansiktsmask och sen kollade vi på HIMYM. Sen kom mamma och hämtade mig och lämnade mig i Flempan. Jag och Natalie gick på bio och kollade på Gone Girl, den va faktiskt bra, det ända som va dåligt att den slutade lite mongo haha.
 
Nu orkar jag fan inte mer. Hejdå haha.
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo