2013-01-24 @ 22:19:00 / Allmänt

årsresume (bättre sent än aldrig)

Hur har ditt 2012 varit? Mitt år har varit helt okej, det har varit mycket upp och ner. om inte skolan varit som den va så hade det här året antagligen varit det bästa året hitills haha.
 
Vilka ser du som de största händelserna under året? Nu är det så att jag inte minns att det hänt något extra speciellt men om jag ska säga nånting är det nog dom 2 första kryssningarna i typ februari och mars. Den första är väl en stor grej för att det va den första kryssningen med bara kompisar typ! och jag va så nervös över om jag skulle komma på båten eller inte haha och den andra kryssningen va när jag fyllde år och det är ju kul :) när jag kom hem från den kryssningen skulle vi fira mej med nära och kära, dom fick fira utan mej för jag sov! haha. men gud!! jag va ju i spanien oxå, det höll jag på o glömma! och det va awesome!
Det va kul när Matilda och Ewa kom hem från usa oxå! haha
 
 
Blev du kär i år? Nej, jag är en stenhård tjej utan feelings.
 
Vad önskar du att du gjort mer? Jag vet inte, kanske gjort lite mer grejer, typ träffat mer människor och pluggat!! bytt skola önskar jag att jag hade gjort oxå. och jobbat mer på sommaren!
 
Vad önskar du att du gjort mindre? Suttit hemma och muppat typ. och jobbat mindre! haha
 
Vem har du umgåts med mest? Jag tror nog alla vet vem jag umgåts mest med haha natalie! och carro kanske :) jag har ju varit med andra oxå men mest med dom 2 då!
 
 
Bästa minnet från 2012? Ja det är väl alla gånger det hänt nånting roligt, eller att någon sagt något roligt. sånt som man kommer ihåg helt enkelt :) det va inget speciellt minne sådär men det där får gå!
 
Är det något du har saknat 2012 som du vill ha år 2013? Nej ingenting speciellt :)
 
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Jag tror att jag varit ledsnare. men jag har ju haft mina happy times oxå! haha
 
Var det mest lugna hemmakvällar eller vilda partykvällar? Jag vet inte riktigt, när jag tänker efter känns det som typ halva halva! haha om man inte räknar in alla dagar man bara varit hemma aså haha
 
Vem/Vilka saknade du? Saknade väl inte så mycket.. men Max har jag saknat bra mycket!
 
 
Största misstaget? Att jag inte böt skola innan de va försent!
 
Hur många hade du sex med? Om jag räknat rätt så typ 327 stycken :)
 
Tror du att år 2013 kommer blir bättre? Det tror jag nog, fyller ju 18 i år! heeeelll yeah!
 
Vad gjorde dig riktigt glad i år? Ingenting speciellt, de som gjort mej glad alla andra år oxå ;)
 
Hur många kysste du? Kommer inte ihåg, några stycken typ haha
 
Har du några löften inför år 2013? Nej, typ träna inför beachen men de är ju inget nyårslöfte. det är bara något jag önskar skulle hända. fast de kommer nog aldrig hända att jag dyker upp på stranden med nice abs... 
det är inte helt enkelt min grej och va jätte engagerad i grejer haha.
 
 
Har du haft ett förhållande under 2012? Nej.
 
Hur skulle du beskriva din stil 2012? Gangnam.
 
Vad ser du mest fram emot med år 2013? Min 18-års dag! och London i april!
 
En låt som påmminer dig om 2012? Taio Cruz - Troublemaker, Nicki Minaj - Turn me on och Call me maybe haha kunde inte välja en då.
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo