2014-09-20 @ 23:57:45 / Allmänt

Lördag

 
Hej på er! Under veckan har jag mest bara jobbat, innan mina arbetspass har jag övningskört lite, måste verkligen storsatsa på det här nu för jag bokade tid för teoriprov och uppkörning, men vilka datum det är säger jag inte, det får ni se sen när jag klarat båda proven ;) haha.
 
Efter jobbet igår mötte Natalie mig i Huddinge och sen åkte vi hem till henne och tittade på en film som heter Eden (?) den va typ bra tills den slutade dåligt haha. Sen pratade vi lite om Ullared, vi ska åka dit på nu fredag och shoppa massa skoj, och jag är fett taggad, dom har redan fått in julgrejer så jag är ju helt överlycklig! Lyssnade tillome på Michael Bubles jullåtar imorse med Natalie, illa när vi börjar med det sånt tidigare och tidigare för varje år, christmas sluts for reals, hahaha.
 
Imorgon är jag äntligen ledig, och jag ska kanske åka till Tumba och titta på hundvalpar, om hon som säljer dom hinner med det, så kanske jag köper mig en liten valpis haha. Och på kvällen ska jag på bio med mamma, jag vill se The Fault In Our Star igen, men mamma tycker att den låter för hemsk så vi får se vad det blir haha. Hejdå!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo